Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bence Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını önünde tek bir engel var: Aziz Yıldırım. Son olaylardan sonra benim tanıdığım Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırmaz. Yeni dönemde de kendi adamını Humeyni gibi Kadıköy Boğa Heykeli'nin önüne indirir.

Bu konuya yazmaya tenezzül bile etmiyorum. 1 kuruş hakkım varsa Ali Koç ve ekibine haram zehir zıkkım olsun.

Tarihin en iyi kadrosuna bak sağ kanadı Volkan Şen, forveti sakat van Persie. Fenerbahçe kariyeri oldukça kötü olan Diego ve Josef-Topal ikilisi. Şu oyunculardan en iyisi Josef'ti onu da alan Vitor'du zaten.

Biz üç kulvarda ilerlemişken, BJK tek kulvardı. BJK'ye karşı her iki maçta da daha iyi taraf bizdik. Olimpiyat'da şanssızlık ve hakemle kaybettik, Kadıköy'de tertemiz kazandık zaten. O sezon çok gol de kaçtı. Volkan Şen'in sağ kanatta olduğu bir takımdı.

Bu kadar karamsar olacak bir durum yok, kadro da iyi zaten ve eklemeler de gelecek. Rahat olun derim.

Reactions: xdragxx
Ya sen trollüyorsun %100 eminim
Sakat dediği RvP 16 gol atmış yedeği Fernandao onun kadar gol atmış

Sağ kanadı Volkan Şen diye çamur attığın adam o dönem gayet iyiydi. Topal o dönemler oldukkça iyiydi Vitor salak olmasa Diego yerine forvet arkasına Nani çekerdi
Nisan'da bunu yaptığı vakit takım uçuşa geçmişti 2-3 maç

Olm sadece gol sayısına bakma forvetin tek işlevi o değil, RvP 10 kişi oynatıyordu.
Volkan Şen gol kaçırma makinesiydi geç. Topal prime değildi ve başka orta saha olmadığı için Josef ile oynatmak zorunda kalmıştı.

Aynen derbi canavarı Rvp 10 kişi oynatıyordu

Reactions: 12.Adam
Şu takıma iyi forvet al şampiyon olmaması zor. Üçlüyse üçlü, dörtlüyse dörtlü oynar. En iyi yerliler zaten sende. Olacak, rahat ol.
Yahu olmayacağını biliyorum şu tarz mesajlar ayar ediyor beni

Özil çöp oldu bile 3-5 bakmadan MLS'e satsak keşke. İrfan'ı da elden çıkaralım bu herif onu da yer. Allahım tipe bak tipinde bile iticilik akıyor. 3 yıldız diye işte bu tür hocalar yüzünden kaldınız

Peşin hüküm verme. Hoca ilk maçlarda ikna edecek seni.