HeisenBerg
Favori Üye
Fener'in teknik direktörü için ipucu verelim. Adam şu an Euro 2020'de olduğu için açıklayamıyor başkan o yüzden pek takılmadım bugünkü açıklamaya. Yarın en iyisi biz İsveç'i tutalım da hoca gelsin erken.
Conte olacak gibi hissediyorum @HeisenBerg exxende Fenerbahçe olacak ismi artık her halde @HeisenBerg @xdragxx @Dosi @12.AdamFener'in teknik direktörü için ipucu verelim. Adam şu an Euro 2020'de olduğu için açıklayamıyor başkan o yüzden pek takılmadım bugünkü açıklamaya. Yarın en iyisi biz İsveç'i tutalım da hoca gelsin erken.
Conte imkansız.Conte olacak gibi hissediyorum @HeisenBerg exxende Fenerbahçe olacak ismi artık her halde @HeisenBerg @xdragxx @Dosi @12.Adam
Conte gelecek gibi hissediyorum @xdragxxErsun Yanal kozumuzu gittik 2018'de kullandık en büyük hata oydu. Ersun hocacılar olarak o dönem hocayı istememiz lazımdı....
Rıdvan Dilmen fb'nin işlerine karışmamalıHiç bir teknik direktör konusunda yanılmadım ben @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @HeisenBerg @The_Erinch @12.Adam Ersun Yanal Erol Bulut Emre Belözoğlu
Şimdi sıra conte diyor Rıdvan dilmen önermiş diyor @xdragxx exxene üye ol Fenerbahçe’nin isim sponsoru
------
@xdragxx exxene üye ol Fenerbahçe’ye para gelsin
ben bir gün daha sabretseydi bu panikten oldu diyorum braga maçını var ivan bebek katliamıO sezon biz üç kulvarda gittik, BJK ise tek kulvar. Yakın dönemin en iyi Fenerbahçe sezonu zaten. Forvet farkı belirleyici olmuştu. Hoca işi çözüldüyse oraya yoğunlaşma vakti...
https://twitter.com/x/status/1410998810315214852
Yıldızlarla yönetimi felaket ama..O sezon biz üç kulvarda gittik, BJK ise tek kulvar. Yakın dönemin en iyi Fenerbahçe sezonu zaten. Forvet farkı belirleyici olmuştu. Hoca işi çözüldüyse oraya yoğunlaşma vakti...
https://twitter.com/x/status/1410998810315214852
Aynen o katliam olmasa Çeyrek Final'deydik. Vitor şakasız iyi hoca.ben bir gün daha sabretseydi bu panikten oldu diyorum braga maçını var ivan bebek katliamı
Sakattı ama RvP. O tarz problem yaşayacağı biri yok bu sezon.Yıldızlarla yönetimi felaket ama..
Emin misin?Bir daha düşün....Aynen o katliam olmasa Çeyrek Final'deydik. Vitor şakasız iyi hoca.
------
Sakattı ama RvP. O tarz problem yaşayacağı biri yok bu sezon.
Mesut sakat değil. Rahat ol kriz yaşanmaz.Emin misin?Bir daha düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?