Keith Long
Favori Üye
Fenerbahçe’den kural hatası ile ilgili açıklama geldi @12.Adam @HeisenBerg başvurmuşlar @12.Adam @HeisenBerg @Dosi
Federasyon kabul etmiş mi?Fenerbahçe’den kural hatası ile ilgili açıklama geldi @12.Adam @HeisenBerg başvurmuşlar @12.Adam @HeisenBerg @Dosi
Nasıl öğrendin?
Açıkladı TFF nin sitesi @12.AdamNasıl öğrendin?
TFF yönetim kurulunda tartışma çıkmış Mhk başkanıyla @12.Adam @HeisenBerg kural hatası itirazı 1-1 bitmiş ------
------
------
Selim Soydan Fb lehine mi oy kullanmış?TFF yönetim kurulunda tartışma çıkmış Mhk başkanıyla @12.Adam @HeisenBerg kural hatası itirazı 1-1 bitmiş
Selim soydan Fenerbahçe’nin Başkan adayı bence bu normal değil
Maç tekrarlanmayacak boşver gelecek sezona kanalize ol.TFF yönetim kurulunda tartışma çıkmış Mhk başkanıyla @12.Adam @HeisenBerg kural hatası itirazı 1-1 bitmiş
Selim soydan Fenerbahçe’nin Başkan adayı bence bu normal değil @Dosi @xdragxx @bazinga
Tahkim kuruluna başvurmuşlar gelen haberi iletiyorum @HeisenBergMaç tekrarlanmayacak boşver gelecek sezona kanalize ol.
Aldığım habere nediyorsun selim soydanın savunması mhk başkanıyla tartışması diğerleri kararsız kalmış @HeisenBergDeğişen bir şey olmaz.
Normal, Selim Soydan Fenerli.Aldığım habere nediyorsun selim soydanın savunması mhk başkanıyla tartışması diğerleri kararsız kalmış @HeisenBerg
Biz fifaya gitsek Fenerbahçe’yi mahaf ederAhmet Ercanlar hocam yine futbolun kitabını yazıyor. ✍️✍️
https://twitter.com/x/status/1390982662987390976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?