Yenilmeyecek biriAli Koç seçimde yenilmeyecek biri mi anlamıyorum ki başka aday neden çıkmıyor.
Yenilmeyecek biriAli Koç seçimde yenilmeyecek biri mi anlamıyorum ki başka aday neden çıkmıyor.
Üç yılda 0 kupa alan adam yenilmeyecek biriyse kapatalım bu kulübü.Yenilmeyecek biri
Gündemi takip etmiyor musun OrçooooÜç yılda 0 kupa alan adam yenilmeyecek biriyse kapatalım bu kulübü.
Ediyorum da taraftar deli gibi eleştiriyor, yanında ayrılanlar oldu bu üç senede, etrafındakiler de azaldı yani. Ben şu an o kadar kuvvetli bulmuyorum onu.Gündemi takip etmiyor musun Orçoooo
Bu adamı yenecek güç yok hala çok kuvvetli maalesef
Lan taraftar mı oy veriyor sankiEdiyorum da taraftar deli gibi eleştiriyor, yanında ayrılanlar oldu bu üç senede, etrafındakiler de azaldı yani. Ben şu an o kadar kuvvetli bulmuyorum onu.Aday olmaz belki bir umut.
Yenilmeyecek biri
Siyasi diye mesajı siler misiniz bilmem de bu olayın güzel bir örneği var. KK vs Mİ...Üç yılda 0 kupa alan adam yenilmeyecek biriyse kapatalım bu kulübü.
Aynı durumu GS de yaşıyor Terim ile. O hariç herkes suçlanıyor şu an belli bir kesim tarafından. Türkiye'de şahısçılık kültür olmuş artık maalesef.Siyasi diye mesajı siler misiniz bilmem de bu olayın güzel bir örneği var. KK vs Mİ...
İlk seyircili maçtaki puan kaybında yönetim istifa duyarız.Lan taraftar mı oy veriyor sanki
Utanmazlar bunlarAynı durumu GS de yaşıyor Terim ile. O hariç herkes suçlanıyor şu an belli bir kesim tarafından. Türkiye'de şahısçılık kültür olmuş artık maalesef.
------
İlk seyircili maçtaki puan kaybında yönetim istifa duyarız.
Kızcan bana ama ben Emre ile devamcıyım.Utanmazlar bunlar
Seneye ağlamak yok ama yine yarış dışı kalıncaKızcan bana ama ben Emre ile devamcıyım.Valla sevdim oynattığı topu.
Bekleriz bir sene daha çürüttük zaten gençliği.Seneye ağlamak yok ama yine yarış dışı kalınca
Seneye ağlamak yok ama yine yarış dışı kalınca
Yarın Fenerbahçe Erzurum'u yenmeli.. Yoksa BJK'nin sahamızda şampiyonluk turu atma ihtimali var..Bekleriz bir sene daha çürüttük zaten gençliği.
Vay hain vay, seni bu iki azılı Fenerbahçe'linin yanında göreceğime... Ah, cümlenin devamını getiremiyorum...Yarın Fenerbahçe Erzurum'u yenmeli.. Yoksa BJK'nin sahamızda şampiyonluk turu atma ihtimali var..
Rahat ol renktaş (sarı) yenilmeyiz Emrah Başsan da yok zaten.Yarın Fenerbahçe Erzurum'u yenmeli.. Yoksa BJK'nin sahamızda şampiyonluk turu atma ihtimali var..
Sana biraz sert çıktım kusura bakma.Vay hain vay, seni bu iki azılı Fenerbahçe'linin yanında göreceğime... Ah, cümlenin devamını getiremiyorum...
Şu Ersun sevgin de olmasa tam aradığım Fenerli profilisin.
Hala Emre ve Ali Koç'la devam edersek öbür sene de bundan farksız olmaz
Ben de bayağı saçmaladım son mesajımda, sen de kusura bakma.Rahat ol renktaş (sarı) yenilmeyiz Emrah Başsan da yok zaten.
------
Sana biraz sert çıktım kusura bakma.Fener'in son yıllarda tek iyi yaptığı şey bazı oyunculara basamak olup iyi bonservis kazanması ama sen Ferdi kurtulmalı tarzı cümle kurunca sinirlendim.
Yanal oynatmadı, Erol oynatmadı, Emre oynatmadı demek ki onda da problem var. Ayakta duramadığı pozisyonlar bile oluyor, bence bu birliktelik pek sürmez zaten gitmesi iyi olur.Ben de bayağı saçmaladım son mesajımda, sen de kusura bakma.Ama Ferdi'nin bu hâle gelmesinin sebebi sizsiniz, adamı patates yaptınız. 😡
Vay hain vay, seni bu iki azılı Fenerbahçe'linin yanında göreceğime... Ah, cümlenin devamını getiremiyorum...
Kendi takımımızdan çok başkalarından medet umuyoruzRahat ol renktaş (sarı) yenilmeyiz Emrah Başsan da yok zaten.
------
Sana biraz sert çıktım kusura bakma.Fener'in son yıllarda tek iyi yaptığı şey bazı oyunculara basamak olup iyi bonservis kazanması ama sen Ferdi kurtulmalı tarzı cümle kurunca sinirlendim.
Sergen'e kupayı Ali Koç ve Terim birlikte teslim etmeli.Kendi takımımızdan çok başkalarından medet umuyoruzKader..
İstanbul takımılığımız sona erdi artık Ankara takımıyız bence
Hala Emre ve Ali Koç'la devam edersek öbür sene de bundan farksız olmaz
Bence Halil umut meler versinSergen'e kupayı Ali Koç ve Terim birlikte teslim etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?