Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Asıl ben sürekli takım değiştirerek başarı neredeyse orada olan biriyle futbol konuşarak hata etmişim iyi geceler.
Siz işin fanatizm kısmındasınız, ben ise eğlence. Her türlü kardayım ve asıl olması gereken de benim yaptığım gibi yapmak ama sizden bunu anlayabilmenizi beklemiyorum çünkü fanatiksiniz.

Abdullah Avcı hayırlı olsun camiaya oldukça sevindim ve rahatladım doğrusu. Böyle Alman ekolünden köklü bir değişiklik olmasından çekiniyordum ama Ali Koç Başkan sağolsun en az bir sene daha kafamız rahat olacak Fener tehlikesi bakımından. Umarım sezonun geri kalanında çok kötü performans göstermez de böylece önümüzdeki sezona da kalır ve fenerin 1 senesi daha güle güle

@bazinga @xdragxx @Sherlock @DarkLegenD

Emre olacak teknik direktör

Bu arada büyük ihtimalle Emre’nin de araya girmesiyle kimya hocamız takımın başına geçiyor malum geçmişleri baya eski
Hatta Ersun’u yiyenlerden birinin Emre olduğu söyleniyordu ama inanmıyordum, eğer kimyacı başa geçerse kesinleşir bu Emre büyük Galatasaraylı doğrusu

Abdullah Avcı benim sevdiğim bir teknik direktör ama bu adamın kafası rahat olmalı, kadrosu hazır olmalı ve kendi oynatacağı futbola uygun olmalı. Yoksa başarılı olamaz. Ki şu an Fenerbahçe’nin kadrosu Beşiktaş’ın kadrosundan dahi daha kötü bence, özellikle kadro derinliği anlamında. Bunları göremiyor mu Ali Koç ve yönetimi gerçekten inanılmaz. Bizim Dursun Özbek yönetiminden dahi daha başarısız yönetiliyor şu an kulüp.

Reactions: DarkLegenD

Hangi ekolden olursa olsun bu ligde yabancı bir teknik direktörün başarılı olma şansı çok az, Abdullah Avcı’nın da bu koşullarda başarılı olma şansı çok az. Yani Fenerbahçe’nin başarılı olma şansı her türlü çok az, rahat olabiliriz...

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Sherlock
Yalanlanmasına sevindim. Abdullah Avcı kaliteli teknik direktör ama adamdaki baskı kaldırabilme yeteneği sıfır. Büyük takım çalıştırmak da çok yüksek baskı demek, bu nedenle başarılı olması neredeyse imkansız.

Alman ekolü istiyoruz!!!

Ersun Yanal da yalanlanmıştı
Bu tür yalanlamalar sadece komik. Abdullah Avcı da salak değil yarın hoca olup tüm sorumluluğu üstüne almaz tabii ki. Sezon sonuna kadar Emre Belözoğluyla idare ederler sezon sonu da Apo Hunter gelir. Fakat ben böyle bir oluşumun içerisinde olur muyum asla.

Jurgen Klopp? Var bir hayaliniz...

Kutsal Alman disiplinimiz bu topraklarda hele ki Fener sayesinde bozulmamalı, karizmasını yitirmemeli, hayır olmamalı böyle bir şey, yaşanmamalı

Daum dönemi de geride kaldı tabi. Şimdi Alman ekolünden hoca gelse bile bu kadroyla o ekolü uygulayamaz. Yeni sezonda ise bir kez daha kadroyu sıfırdan dağıtıp kurmak o kadar kolay olmayacaktır diye düşünüyorum FFP dururken.

Daum reyis Kemal Aslanlarla Ali Akdeniz’lerle şampiyon olmuştu. Bu kadroyu da adam eder iyi bir ekol temsilcisi birkaç aya.

Gelecek olan ekol belli, herkes akıllı olsun.