Hepsi lanetten kaynakli Bohemian Dublin lanetinden
NE laneti? 😱Hepsi lanetten kaynakli Bohemian Dublin lanetinden
Ben Daha önce Irlanda takimina bagis yaptimNE laneti? 😱
Nasıl bağış yaptın?Ben Daha önce Irlanda takimina bagis yaptim
Ardindan fenerbahceye üye oldum
Irlanda takimi Shamrock rovers parayi cekemedi Türk bankasindan o zaman Galatasarayi yenmistik
Bohemian Dublin ve Shamrock rovers partner club olmak istedi fenerbahceyle
Izin vermedi Eski baskan
Tüzükte
Yurt disi takimina üye olmakta yasak
Bu lanet oyüzden
Yapamadim para Türk bankasindan gitmediNasıl bağış yaptın?
Ben baskan olmak istesem baska Bir Avrupa takimin da tecrube kazanmaya calisirim
Sen FB'LI MISIN?❤Yapamadim para Türk bankasindan gitmedi
------
Ben baskan olmak istesem baska Bir Avrupa takimin da tecrube kazanmaya calisirim
Özellikle Irlanda takiminda
Bohemian Dublin
Shamrock rovers
Çok güzel totem olmuş canım yoldaşım...Muhtemelen her zamanki gibi az pozisyonlu az gollü zevksiz bir maç bizi bekliyor ama yine de derbi heyecanı bir başka oluyor tabii
Shamrock rovers gibi oynadinizUzun zamandır bir derbide bu kadar ezici bir üstünlük kurduğunu hatırlamıyorum bir takımın... Okan hocam bu maça gerçekten müthiş hazırlanmış... Her şeyiyle Fenerbahçe'yi ezen bir takım vardı sahada. Tüm planları tıkır tıkır işledi hocamın. Takımda oynayan herkes rolünü benimsemiş ve performansına da yansıttı bunu. Yalnız pastanın süsü Icardi'ydi... Çünkü takım yeterli bitiriciliği sağlayamadı dünya yıldızı girene kadar... Ama Icardi girdikten sonra işler gerçekten değişti skorerlik anlamında ve çok tatlı bir skorla yeni bir Kadıköy galibiyeti ekledik karnemize... 4 puan farkı daha da artabilir gibi bu kolay fikstürle...
Bu sene o sene bundan sonra her sene mottomuzla devam edeceğiz... Okan hocama sonuna kadar güvenmeye devam edeceğiz... Kadro kalitesinin hırsla ve müthiş bir birliktelikle bir araya geldiğinde sonuçları her zaman başarı olmuştur... Şuan Galatasaray tüm parçalarıyla (yönetim, teknik direktör, hoca) ligin üstünde gözüküyor ve bunu her seferinde gösteriyor. Hayırlısıyla bu işin sonunu da getireceğimize inanıyorum... Bizim hayallerimiz dünyadan büyük... Hedef Şampiyonlar Ligi artık... Tek sorun Icardi ve Rashica'yı almamız lazım bir şekilde... @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE
shamrock roversa üye olabilseydim garanti izin vermedi
Söylesene baba geçen sene kimsenin suratına bakmadığı Barış ve Berkanla nasıl Fener'i Kadıköy'de ezdin hele bunu açıkla.. Baştan sona kadar sürklase ettik, muazzam bir kaç çıkardık.. Takımın eline koluna ayağına sağlık..
Haftalar önce @MEnes yoldaşımla konuşmuştuk bunlar balon diye nitekim haklı çıktık.. @Sherlock @MasacRE
Totem bizim işimiz canım yoldaşımÇok güzel totem olmuş canım yoldaşım...