Fenerbahçe 91. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı | Yorum ve Sohbet Konusu

Ali Koç'un kazanması bize yarar ama gitmesi memlekete yarar. O yüzden gitsin. Dev-Bah kaybetsin.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu işlere belli olmaz ama dışarıdan bakıldığında Ali Koç'tan daha kötü bir başkan seçtiler bence.

Umarım daha iyi bir başkan olur. Hata yaptığında hata yaptım ama takım daha iyisini yapacağız deyip yapan bir başkan olur. Taraftarla aynı cephede olması dileğiyle.

Ali Koç'ta 7 yıllık rezalet kariyerinden sonra tüm parayı baba ocağına aktarırsa daha mantıklı olabilir belki.Bir kanat al be bize.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalsaydı veya Ali Koç'un tabiriyle diğer aday çekilmeseydi Ali Koç kazanırdı. Kurtulmak isteyen Fenerbahçelileri isteklerine kavuştukları için tebrik ederim.

Ali Koç'un başarılı olacağını düşünüyorum göreve gelirken ama "yapı" "hakem" vs diye diye Galatasaray harici bi şey konuşmayarak kendi ayağına sıkmış oldu. Biraz özeleştiri yapabilseydi veya hep Galatasaray'ı konuşmasaydı başarılı da olabilirdi bence. Çünkü sen yapı, hakem vs diyorsan futbolcu da teknik direktör de bahanem hazır nasılsa diyo.

Galatasaray'da bi başarısızlıkta başkanı istifaya teknik direktörü istifaya çağırıyor futbolcuya tepki gösteriyor herkes de kendine çeki düzen veriyor fark bu bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor