Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig 30. Hafta

Kim Kazanır?

• Trabzonspor

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Lan senin kör gözüne adam kolunu açıyor lan.
@12.Adam buradan eleştirmek kolay @xdragxx 100 bin tl ve versin üstüne 10000 tl lik aidat yıllık
ben mourinhoya karışamaz diye düşündüm Ali koç karışssa karışsa Aziz Yıldırım karışırdı @12.Adam

Son yıllarda her büyük maçta olduğu gibi yine kayıplardayız maalesef. Bu sezonu komple kapatabiliriz artık hiçbir hedef kalmadı. Bir daha takip etmeyeceğim bu takımı diyorum ama transfer sezonununda yine bir şekilde heyecanlandırıp döndürecekler diye korkuyorum. :)

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Son yıllarda her büyük maçta olduğu gibi yine kayıplardayız maalesef. Bu sezonu komple kapatabiliriz artık hiçbir hedef kalmadı. Bir daha takip etmeyeceğim bu takımı diyorum ama transfer sezonununda yine bir şekilde heyecanlandırıp döndürecekler diye korkuyorum. :)
her an saha karışabilir ya da göztepenin yaptığını Başkana sahaya atma ihtimali yüksek ben bundan kokuyorum ardından norveçli değiliz fenerbahçe taraftarırız der @bazinga

Penaltı pozisyonunda ilk Osayi basmış ayağa. Çizgiye bakarken bunu görmediler mi görmek mi istemediler?

Yediğimiz goller, gördüğümüz kartlar hepsi salakça. Topçularımız belki yeteneksiz değil ama çok salaklar.

Yok yanlış anlamam. Doğru dedin. Lakin şöyle durum var. Diger takımlara karşı bunun yarısıni oynasa bu puanda olmaz. Bu durum ligdeki çoğu takım için geçerli. Her maç böyle oynasa zaten demem ama baksana oyunu sende izliyorsun. Yoksa rakip takımın iyi oynaması oyuna zevk katar ona sözümüz yok ama fenere gelen ölümüne oynuyor. Beşiktaş'ın GS karşısında çok güzel oynaması gibi
------

Aynen
------

Üstte yazdım brroo
Aynen ne aynen? Ortaya attın bir laf cevap vermekten kaçma. Önce kendin rakibine üstünlük sağla sonra başkalarına bakarsın.

@12.Adam sütlü kahve yaparken 1-1 oldu
Oturdum ailemle salonda maç açık. Yudumlamaya başladım 3-1 oldu. Yeni totem mi? :A izlemiyorum. Ara ara bir kaç saniye ekrana bakıyorum.
Yorum senin :A

Orta sahan kadar takımsın. Senin orta sahanda iki tane geberik eşek olduğu için çok çabuk kırılıp dağılıyorsun. Bitik adamı yıldız yaptık. Daha fazla rezillik yaşanmadan bitsin şu maç.

• Aynen
Reactions: TenTen
Talisca kendini buldu sonunda, patlamasını Trabzon’a karşı gerçekleştirdi. Beşiktaş’ta hiç hat-trick yapamamış mı? Enteresan.

Mourinho hani derbi kazanamıyordu lan Fenerbahçeliler utanın kendinizden dışarda içerde yendi Trabzonu :A

O değil de bu sezon akranlarından dayak yiyip yiyip eve gelince küçük kardeşini dövenlere benzedik iyice. Trabzon da çok kötü takım kurmuş 2 maç falan puan kaybı yaşasalar son haftalara büyük stresle girecekler.

İyi Nisan ayında şampiyon olmayacak en azından Galatasaray.

Yensek De yenilsek De :)
Penaltı pozisyonunda ilk Osayi basmış ayağa. Çizgiye bakarken bunu görmediler mi görmek mi istemediler?

Yediğimiz goller, gördüğümüz kartlar hepsi salakça. Topçularımız belki yeteneksiz değil ama çok salaklar.

Aynen ne aynen? Ortaya attın bir laf cevap vermekten kaçma. Önce kendin rakibine üstünlük sağla sonra başkalarına bakarsın.
Yazmıştım yukarıya. Katildigim şeyler için aynen dedim. :)

Geçmiş olsun. Bir daha ki sefere. :)

Hoca takımı maça çok iyi hazırlamış. Gollerin hepsi bireysel hatadan geldi. Takım çok kırılgan hemen düşüyor oyundan. Adamların da vurdukları gol oldu yapacak bir şey yok. Fatih hocanın biraz daha basit düşünmesi lazım. Futbol o kadar çok düşünülmesi gereken bir spor değil. Doğru şeyleri yapınca gerisi gelir.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Penaltı tartışılır orda ayak çizgi mi değil mi bilemem değişik bir oyun ama ilk golden sonra herşey fener leyhine döndü. Zaten ilk yarida da fener üstünlüğü vardı. Trabzon beraberliğe gelmişti en fazla. Kontra oynadı rakip. İlk yarı fener kendi sahasindna çıkmakta zorlandı szymanski sayesinde. Neyse ki 4 -1 kazandık :F

:oley: :oley: :oley: :oley:
------

Oturdum ailemle salonda maç açık. Yudumlamaya başladım 3-1 oldu. Yeni totem mi? :A izlemiyorum. Ara ara bir kaç saniye ekrana bakıyorum.
Sana ben ısmarlarım sen hep iç sütünü kahveni felan :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Helal lan siyah kola :A

Penaltının neyini tartışıyorsunuz şaka mısınız :A İlk yarıdaki pozisyon penaltı değil verilen penaltı da penaltı işte. Çizgi üstünde yapıyor müdahaleyi yok Osayi basmışmış ilk buluyorlar bir açı hızı da 0.25x yapıyorlar :A

edit: Benim futbol görüşüme göre ilk yarıdaki penaltı penaltı değil ama futbol kuralları da penaltı diyormuş ona enteresan. İlk yarı 1-0 önde bitecekken 1-0 geride bitmiş o durumda.

Helal lan siyah kola :A

Penaltının neyini tartışıyorsunuz şaka mısınız :A İlk yarıdaki pozisyon penaltı değil verilen penaltı da penaltı işte. Çizgi üstünde yapıyor müdahaleyi yok Osayi basmışmış ilk buluyorlar bir açı hızı da 0.25x yapıyorlar :A

edit: Benim futbol görüşüme göre ilk yarıdaki penaltı penaltı değil ama futbol kuralları da penaltı diyormuş ona enteresan. İlk yarı 1-0 önde bitecekken 1-0 geride bitmiş o durumda.
Bro yensek de yenilsek te Fenerbahçe. Senin yaptığın gibi olmaz. Kalp kırıklığı var anlıyorum ama rakibi savunacak kadar da değil :)

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam

IMG_1884.jpeg

Maçı böyle izledin inkar etme. :A

Bro yensek de yenilsek te Fenerbahçe. Senin yaptığın gibi olmaz. Kalp kırıklığı var anlıyorum ama rakibi savunacak kadar da değil :)
Sezon sonu şampiyonluk gelmeyeceği için çok da umrumda değil açıkçası. Trabzon da malum rakip olarak gördüğüm bir takım değil Gs, Bjk galibiyeti olsa bir tık moral verir de bu galibiyet keyif de vermiyor.