Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 33,687
- Puanı
- 1,061
her an saha karışabilir ya da göztepenin yaptığını Başkana sahaya atma ihtimali yüksek ben bundan kokuyorum ardından norveçli değiliz fenerbahçe taraftarırız der @bazingaSon yıllarda her büyük maçta olduğu gibi yine kayıplardayız maalesef. Bu sezonu komple kapatabiliriz artık hiçbir hedef kalmadı. Bir daha takip etmeyeceğim bu takımı diyorum ama transfer sezonununda yine bir şekilde heyecanlandırıp döndürecekler diye korkuyorum.![]()
Aynen ne aynen? Ortaya attın bir laf cevap vermekten kaçma. Önce kendin rakibine üstünlük sağla sonra başkalarına bakarsın.Yok yanlış anlamam. Doğru dedin. Lakin şöyle durum var. Diger takımlara karşı bunun yarısıni oynasa bu puanda olmaz. Bu durum ligdeki çoğu takım için geçerli. Her maç böyle oynasa zaten demem ama baksana oyunu sende izliyorsun. Yoksa rakip takımın iyi oynaması oyuna zevk katar ona sözümüz yok ama fenere gelen ölümüne oynuyor. Beşiktaş'ın GS karşısında çok güzel oynaması gibi
------
Aynen
------
Üstte yazdım brroo
Yensek De yenilsek DeSon yıllarda her büyük maçta olduğu gibi yine kayıplardayız maalesef. Bu sezonu komple kapatabiliriz artık hiçbir hedef kalmadı. Bir daha takip etmeyeceğim bu takımı diyorum ama transfer sezonununda yine bir şekilde heyecanlandırıp döndürecekler diye korkuyorum.![]()
Yazmıştım yukarıya. Katildigim şeyler için aynen dedim.Penaltı pozisyonunda ilk Osayi basmış ayağa. Çizgiye bakarken bunu görmediler mi görmek mi istemediler?
Yediğimiz goller, gördüğümüz kartlar hepsi salakça. Topçularımız belki yeteneksiz değil ama çok salaklar.
Aynen ne aynen? Ortaya attın bir laf cevap vermekten kaçma. Önce kendin rakibine üstünlük sağla sonra başkalarına bakarsın.
Sana ben ısmarlarım sen hep iç sütünü kahveni felan@12.Adam sütlü kahve yaparken 1-1 oldu
Oturdum ailemle salonda maç açık. Yudumlamaya başladım 3-1 oldu. Yeni totem mi?izlemiyorum. Ara ara bir kaç saniye ekrana bakıyorum.
Yorum senin![]()
Bro yensek de yenilsek te Fenerbahçe. Senin yaptığın gibi olmaz. Kalp kırıklığı var anlıyorum ama rakibi savunacak kadar da değil
Helal lan siyah kola
Penaltının neyini tartışıyorsunuz şaka mısınızİlk yarıdaki pozisyon penaltı değil verilen penaltı da penaltı işte. Çizgi üstünde yapıyor müdahaleyi yok Osayi basmışmış ilk buluyorlar bir açı hızı da 0.25x yapıyorlar
edit: Benim futbol görüşüme göre ilk yarıdaki penaltı penaltı değil ama futbol kuralları da penaltı diyormuş ona enteresan. İlk yarı 1-0 önde bitecekken 1-0 geride bitmiş o durumda.
@12.Adam sütlü kahve yaparken 1-1 oldu
Oturdum ailemle salonda maç açık. Yudumlamaya başladım 3-1 oldu. Yeni totem mi?izlemiyorum. Ara ara bir kaç saniye ekrana bakıyorum.
Yorum senin![]()
Sezon sonu şampiyonluk gelmeyeceği için çok da umrumda değil açıkçası. Trabzon da malum rakip olarak gördüğüm bir takım değil Gs, Bjk galibiyeti olsa bir tık moral verir de bu galibiyet keyif de vermiyor.Bro yensek de yenilsek te Fenerbahçe. Senin yaptığın gibi olmaz. Kalp kırıklığı var anlıyorum ama rakibi savunacak kadar da değil![]()