Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig 30. Hafta

Kim Kazanır?

• Trabzonspor

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Çok tatlı ya :D
------

Sezon sonu şampiyonluk gelmeyeceği için çok da umrumda değil açıkçası. Trabzon da malum rakip olarak gördüğüm bir takım değil Gs, Bjk galibiyeti olsa bir tık moral verir de bu galibiyet keyif de vermiyor.
Her kazandığımız maç puan puandir bizim için ne olacağı belli olmaz. Daha garanti kazanan yok ligde.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Penaltı tartışılır orda ayak çizgi mi değil mi bilemem değişik bir oyun ama ilk golden sonra herşey fener leyhine döndü. Zaten ilk yarida da fener üstünlüğü vardı. Trabzon beraberliğe gelmişti en fazla. Kontra oynadı rakip. İlk yarı fener kendi sahasindna çıkmakta zorlandı szymanski sayesinde. Neyse ki 4 -1 kazandık :F

:oley: :oley: :oley: :oley:
------

Sana ben ısmarlarım sen hep iç sütünü kahveni felan :D

Kemal Sunal’ın filminde at yarışlarını doğru tahmin etmesi için dedikoducu kadına kadar her şeyin gerçekçi olması gerekiyordu. Benimkide o misal sütlü kahvem kendim yaptığım cezve kahvesi olması gerekiyor :A

@12.Adam Tv odasındaydım ama dinlemeden oturdum :A
Babam bana bir sürü kâğıt işi yüklemişti onla uğraştım :A

Kemal Sunal’ın filminde at yarışlarını doğru tahmin etmesi için dedikoducu kadına kadar her şeyin gerçekçi olması gerekiyordu. Benimkide o misal sütlü kahvem kendim yaptığım cezve kahvesi olması gerekiyor :A

Ekrana bakmadın işte totem :A
------

Dedikoducu kadın kılığına girmiş mafya ekibinin adamı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu takımın kalan 8 maçta 24 puan alacağına ihtimal dahi vermiyorum.
Çok karamsarsin. Daha lig bitmedi. Garanti kazanan olsa tamam diyecem ama daha var ligin bitmesine. Pes etme. Hem taraftar olmak bunu gerektirir tamam fanatik değiliz ama iyi günde kötü günde Fenerbahçe 🚬

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Çok karamsarsin. Daha lig bitmedi. Garanti kazanan olsa tamam diyecem ama daha var ligin bitmesine. Pes etme. Hem taraftar olmak bunu gerektirir tamam fanatik değiliz ama iyi günde kötü günde Fenerbahçe 🚬
İyi gün mü görüyoruz 11 yıldır iyi günde kötü günde Fenerbahçe diyorsunuz bu Ali gitmeden bana rahat yok :A

Geçmişte bende böyle diyordum zaman onu haklı çıkardı o yüzden iddialaşma bence. @xdragxx

Ayarlarız cezveni felan. Ağzımizla şiki şiki baba bile deriz :F
------

İyi gün mü görüyoruz 11 yıldır iyi günde kötü günde Fenerbahçe diyorsunuz bu Ali gitmeden bana rahat yok :A
Orası öyle de pes etmemek lazım :)
Geçmişte bende böyle diyordum zaman onu haklı çıkardı o yüzden iddialaşma bence. @xdragxx
Umudu yok onun ondan öyle :)

Skiniar bonservisini alıp bir b. Ka yarasın bu yönetim.

Talisca son golü muazzamdı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam