Fenerbahçe 3-2 Çaykur Rizespor | Trendyol Süper Lig 22. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,697
Puanı
410
1000008059.jpg

Transfer döneminin yıldızı olan Fenerbahçe, ligin 22. haftasında Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Zirve takibini sürdüren sarı lacivertli ekip Çaykur Rizespor ile bugün saat 19.00'da karşılaşacak. Fav10 ailesi olarak iyi seyirler dileriz.

Maç hakkında yorumlarınızı konu başlığının altına yazabilirsiniz.

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Diego Carlos, Skriniar, Levent, Oğuz, Fred, Amrabat, Kostic, Szymanski, En-Nesyri, Dzeko.

Rizespor XI: Tarık, Mithat, Samet, Mocsi, Hojer, Papanikolau, Hadziahmetovic, Olawoyin, Ghezzal, Akintola, Ali Sowe.

Fener’de 2 yeni transfer direkt 11 başlamış. Bakalım nasıl başlangıç yapacaklar

• Aynen
Reactions: TenTen
Rizepor, mükemmel bir golle öne geçti.

3’lü defans zor durumlara düşürdü Fener’i.

İlk golde Amrabat ve Fred'in harika bir şekilde adam karşıladı djfjdkssk. Beyler korkuluk olmak için bu kadar zahmete gerek yoktu. Ghezzal'ın ayak kaç yaşında olursa olsun yerine teslim ediyor.

FB kimi alırsa alsın bu 3412 ile hiç bir şey yapamaz. Çok hareketsiz oyunculardan kurulu bir kadro.

Rizeli oyuncular sakin kalmalı yoksa maçı 11 kişi bitiremezler. Orta hakemden daha tehlikeli olanlar yan hakemler. VAR bunların önünü iyi kesti.
------

Amrabat'ın kırmızıyı vermemek için gitti zorlama bir penaltı verdi üstüne de kırmızı çıktı. İnanılmaz bir karar. Sirk ligi. Siz burada böyle devam edin avrupada daha çok üterler sizi.

Son düzenleme:
Skandal bir karar ile penaltı alındı. Bu penaltı ise ligde ki her takım en az 10 penaltı alır.

İkinci devre FB 4-5 tane atar ondan sonra nasıl döndük ama öyle böyle diyip kendilerini avuturlar. Avrupada Anderlecht'e elendikten sonra suçlu bulmaya çalışırlar.

Kırmızı ve penaltı olmasa Fener’in işi zordu. 0-2’den dönmek zor olurdu ama şimdi fark 1, rakip de 10 kişi. Rahat kazanır artık Fener.

Aldatmaya yönelik hareketten sarı alması gereken oyuncuya kendini yere atması sonucu penaltı verildi. açıkçası VAR müdehalesi Amrabat için yapılıyor sandım. Neresinden bakılırsa bakılsın skandal bir karar.

• Aynen
Reactions: S.G.A.T.
Bence hakem Rizespor'a haksızlık yapıyor. Amrabat`ın pozisyonu net kırmızı karttı. VAR`dan nasıl görmediler hayretedici. Hemen arkasından da bence yine hatalı penaltı kararı verildi. Rize, 2-0 ve 11-a 10 oynayacakken tam aksi durum oldu.

• Aynen
Reactions: TenTen
İki tane şampiyonluk kupası yapılsın FB ve GS'ye verilsin sonra maçlar normal yönetilmeye başlansın. Ben bu iki şımarık kulübün her hafta memnun edilmesi için kafalarına göre kural uygulanması işinden artık bıktım usandım. Ondan sonra ikisi de çıkıp "nasıl yeneceksin abiiii seviye farkı abiiiii FB ve GS bu ligin üstünde abiiii" diye kafa ütülüyor.

FB böyle orta kesip duracaksa maçı çevirme işi zor görünüyor.