Fenerbahçe 2-1 Nice | UEFA Avrupa Ligi 25-26 Sezonu | 2. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,394
Puanı
1,060
Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta kendi evinde Fransa ekibi Nice karşısına çıkıyor.

19.45'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
@emreemreu Futbolculardaki sıkıntı sosyal medya Tedescoya güvenmiyorlar
Bence Ocağa kadar tedesco ile gideriz durum iyi giderse devam eder Çünkü şimdiki Başkan Ocak’a kadar bekleyeceğim dedi Tedesco biraz canlı bomba gibi teknik direktörü Yabancı teknik direktörlerde motivasyon konuşması yapmazlar çünkü Avrupa’da motivasyon konuşması olmuyor iş hem sosyal medyanın inancı hem stadda taraftarın inancı Bizde sosyal medya sıkıntılı taraftar inanmıyor bu iş teknik direktöre düşüyor Türkiye’de takımlar motivasyon ile çalışıyor

Lisede 9.Sınıftaki teknik direktörlük kapasitemi gördü 9C sınıfı averaj sınıfı idi sınıf arkadaşlarım 0 puanla elenir diyorlardı ben 1 mağlubiyet 3 galibiyet Turnuva şampiyonunun yenilgisi tek benden öyle bir motivasyon konuşması yaptım ki inanın yeneceğiz ve gruptan çıkacağız maça ve kazanmaya odaklanın
Kalecim çok kötüydü hep kendi kalesine atıyordu tek kalecim vardı yedeği bile yoktu Fenerdr motivasyon problemi var
Yenmesi için Tedesco öyle konuşma yapacak hiç bir yeri dinlemeyin ne sosyal medyayı ne de ıslıklanmayı herkes gücünü göstersin demesi lazım futbolda
Ben böyle Grup ikincisi çıkardım sınıfımı birde averaj takımı idi birde O yılın Turnuva şampiyonunu yendim tek yenilgisi benden bu iş Fenerin şimdiki başkanı ile Tedesco’ya motivasyon konuşması öğretmesi gerekiyor @emreemreu @12.Adam
------

@Bully

@Dosi Türk takımları motivasyon ile çalışıyor Brann maçına gidersin her halde çünkü Norveç takımı İsveç’ten gidersin Tedesco bu maç için motivasyon konuşması yapması gerekiyor Nice ile oynayacağı maç öncesi gerekiyor sıkıntı sosyal medya

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Dosi , boşver gitme sen Tedesco yu protesto et , gönderildikten sonra gidersin.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Dosi , boşver gitme sen Tedesco yu protesto et , gönderildikten sonra gidersin.
Tedesco’nun tek sıkıntısı motivasyon konuşmasını yapmayı bilmiyor Avrupa’da yok Almanya ve İtalya’da bile yok İrlanda’da Taraftar desteği ve sosyal medyanın inancı hal ediyor

Vura vura vura,
Kıra kıra kıra,
Şampiyonluk için,
Saldır kanarya!!

Taraftar bugün çok iyi. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam