Fenerbahçe 2-1 Fatih Karagümrük | 2025-26 Trendyol Süper Lig 9. Hafta

Maç Nasıl Sonuçlanır ?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Fatih Karagümrük kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,345
Puanı
710
1760879242155.jpeg

Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Zirve yarışında takibi sürdürmek için galibiyeti hedeflerken sarı lacivertliler diğer İstanbul temsilcisi ise kötü gidişata dur demek için sahaya çıkıyor.

Saat: 20.00
Stadyum: Chobani Stadyumu
Hakem: Ali Şansalan
Yayın: beIN Sports 1

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Sosyal medyayı yasaklasınlar futbolculara yoksa başkan sürekli motivasyon vermesi gerekecek
Yabancılar bunu bilmez özellikle yabancı teknik direktörler ancak Türk teknik direktörleri bilir.

Avrupa ülkelerinde sosyal medyada takım kötü oynasa bile övüyorlar
Maçı mutlaka bu oyunla çeviririz dediler
Tramvayda bile desteklediler birde maç 4-0 Dı Shamrock Rovers Cork’a karşı maçı çevirdi dakika 80 iken maç 4-0 dı maç 4-4 bitti Fenerbahçe’nin sıkıntısı sosyal medyadaki taraftar Tedesco’nun morali bozuk adam her maça stresle çıkıyor stresi azaltması gerekiyor benim yüzümden bir daha seçim yaparız diye korkutuyorlar Haziranda Tedesco’yu kovmazsan diye başkanı bile tehdit ediyorlar @Gerekli24

Sen gene maçı açık bırakıp gittin tabi :A
yok aksine kanepedeydim. Tv acik ben Bilgisayardan islerim ile ugrasiyordum, basimi kaldirdim 1-0. Sonra yine göz attigimda 2. golede denk geldim :A simdi Teskilat icin kanal degistirdik. skoru takip edemem artik :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
yok aksine kanepedeydim. Tv acik ben Bilgisayardan islerim ile ugrasiyordum, basimi kaldirdim 1-0. Sonra yine göz attigimda 2. golede denk geldim :A simdi Teskilat icin kanal degistirdik. skoru takip edemem artik :A
Eee ben ne dedim maçı izlemiyorsun işte :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Maçı izlemeyi bıraktı, Karagümrük gol attı. Büyü bozuldu. Büyü bozuldu. 😅😅
@12.Adam

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bence yeni hoca daha iyi.
Bir tek deplasman alerjisi var Almanya’nın kulüp takımlarında deplasmanda maç alamamış Rusya’nın futbol kulübü takımı olan Spartak Moskova bile deplasmanda maç kazanamamış Belçika milli takımında bile deplasmanda maç kazanamamış İrlanda 0-0 Belçika bitmiş İrlanda’da
------

@12.Adam @cokiyitvci

Beterin beteri varmış.
Ersun yanalı istiyorsun başkan açıklama yaptı popülist davranmayacağım dedi
Eski başkan seçti Tedesco’yu
Devin özek bir deplasman analizine baksaydı Tedesco’nun çok kötü Alman kulüplerinde çalıştığında deplasmanı çok kötü hep berabere kalmış Spartak Moskova da da deplasmanda galibiyeti yok Belçika milli futbol takımı deplasmanda berabere kalmış hep kendi sahasında kazanıyor İsmail Kartal’ı Deplasman teknik direktörü yardımcısı olsun. @12.Adam
Stephen Bradley’i seçerim Oyunu aldığımda İrlanda kaldığı yerden başlamıyorlar @12.Adam