Damien Duff
Favori Üye
Tatil1 günle kaçırıyorsun offf
Ne için gidiyorsun?
Tatil1 günle kaçırıyorsun offf
Ne için gidiyorsun?
Ever AmsterdamAmsterdam mı? Bende gitmiṣtim 7 sene önce Kasımda
Ever Amsterdam
Alknaar stadiumuun dibinde bir sey yoktur. irlandada stadlarin dibinde bir sey yok ne cafeİyi tatiller ṣimdiden tadını çıkar.
Alknaar stadiumuun dibinde bir sey yoktur. irlandada stadlarin dibinde bir sey yok ne cafe
Stadda taco nacho dagitiyotlatAç kalırsın evet
Stadda taco nacho dagitiyotlat
Domuz eti olur sosisli patatesli peynirli kıymalı taco İrlandadaOooo güzelmiṣ severim yeseydin
Domuz eti olur sosisli patatesli peynirli kıymalı taco İrlandada
Bu kadar karışık yermiydin İrlanda’da StaddaHe ben bugün zannettim. Evet irlanda domuzludur.
Bu kadar karışık yermiydin İrlanda’da Stadda
İstanbul’da rahat hemen buluyorsun pide yedim
Sarıyer börekçisi kebapçılarTürkiye yeme içme yönünden cennet tabi. Stadyumdan çık bir sürü vardır zaten.
Sarıyer börekçisi kebapçılar
İrlanda’da sadece hotel
aviva stadyumun orda bile bir şey yok pandemi çıkmasa hoşlandığım kızı İrlanda Türkiye maçına götürecektim
Locadan alacaktım çok fanatik İrlanda’lı
İşte pandemi çıktı izlediği bir maçı gördümSende bakıyorum göze girmek için her yol mübah diyip locadan yer mi ayırtacaktın. Vay be.
İşte pandemi çıktı izlediği bir maçı gördüm
Tuttuğu takım kendi evinde 20 dakikada 10 gol yedi Dublin derbisi tipik fenerbahce galatasaray gibiler
Bohemian Dublln’i tutuyor kız
20 dakikada 10 gol yedi
Çok sinirlendi çok küfür etti
Maç 0-12 bitti
Shamrocl Rovers 9 yıl sonra Şampiyon oldu
Bende şoka girdim onlarda 10 taneYani binevi senin sevdiğin teknik direktörün takımına düṣman artık. 12 tane de atılır mı ya hiç mi acıma yok bunlarda. Sen teselli etseydin bari?
Bende şoka girdim onlarda 10 tane
Attılar
9.Haftada
Shamrock Rovers 0-10 Bohemian dubln
18.Haftada
Bohemian dublin-shamrock Rovers
Bu defa Shamrock attı 12 taneyi atıyor
Aslında 36 hafta oynanıyor pandemide puanlar eşitlendi ikili averajla şampiyonluk geldi Shamrock Roversa
Baska pandemi istiyorsun her haldeSen onu FB maçına davet et yoksa kalp krizinden gidecek valla.
Bohemian dublin taraftarı kuru kafa olayindan. Kaynakli 9 puani silindi
------
Baska pandemi istiyorsun her halde