Fenerbahçe 2 - 0 Antalyaspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 2. Hafta Maçı

Yedekler arasında Arda Okan Kurtulan da var. Umarım ikinci yarı oyuna girer, iyi performans sergiler ve parlar. Vitor Pereira'dan Arda Okan Kurtalan hamlesi bekliyorum.

Attila'nın pozisyonu nasıl penaltı değil? Şu pozisyon karşı kalede olsa aynı karar verilir miydi?

İyi bir 3 puan aldık. Takımı beğenmiyorum ve sistem oturulmadan ne kadar az fire versek kâr. Çok değerli bir puan oldu bu.

İlk yarıda golümüz verilmedi ama ilk yarıyı bir kenara bırakalım. İkinci yarıda Muhammed çıkasıya kadar etkili olmaya başladı. 60'tan itibaren yapılan oyuncu değişikliklerin de etkisiyle takım etkili olmaya başladı. Takımın oyunu biraz dağınıktı, sürekli yer değiştiren bir yapısı vardı. Samatta'yı santrafor mevkisinde değil, genel olarak kanatta gördük. Hatta kanat olarak daha etkili oldu. İlk golde golün yarısını Samatta'ya yazmak lazım, Arda Güler'e pas verdi ve Arda Güler faule maruz kalırken Miha Zajc'a asist de yapmış oldu.

Enner Valencia girdikten sonra etkili olmaya başladı direkt ama o da santrafor değil de, kanat gibiydi. Bu takımın genel sorunu ceza sahası içinde topla buluşacak oyuncunun olmaması ama sanırım teknik direktör bu maçta böyle istemiş. Bütün oyuncular kanatlardan içeriye girip pozisyona girmeye çalışıyor ya da göbekten girdiği de oluyor. En ilginç noktalardan birisi de, Szalai'yi öne çıkarmaya çalışması ve Szalai'nin hücumda katkı vermeye çalışması. İyi ortalar da açıyordu. Özellikle Serdar Aziz girdikten sonra daha fazla ileri çıktı.

Szalai'nin pozisyonu tartışılır ama bence penaltı değil. O pozisyondan sonra Mesut'a top geldi ve Mesut bencillik yapmayın Valencia'ya topu attı ve Valencia golü attı. Teke tek oldu mu Mesut affetmez, Valencia da aynısını yaptı, affetmedi. Maçın kritik oyuncularından birisi Gustavo idi, topları iyi kaptı, iyi de oynadı. Bir de golü sayılsaydı çok iyi olacaktı. Szalai ile Tisserand çok kritik müdahalelerde bulundu, çok iyi toplar çıkardı Altay. Sonlara doğru zaaf verdik, pozisyon verdik ama genel olarak ikinci yarıda iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İyi olsa da, aynı zamanda çok pozisyon verdik, bu sıkıntı. Umarım bu zaafları zaman içerisinde çözeriz.

İlk yarıda golümüz verilmedi ama ilk yarıyı bir kenara bırakalım. İkinci yarıda Muhammed çıkasıya kadar etkili olmaya başladı. 60'tan itibaren yapılan oyuncu değişikliklerin de etkisiyle takım etkili olmaya başladı. Takımın oyunu biraz dağınıktı, sürekli yer değiştiren bir yapısı vardı. Samatta'yı santrafor mevkisinde değil, genel olarak kanatta gördük. Hatta kanat olarak daha etkili oldu. İlk golde golün yarısını Samatta'ya yazmak lazım, Arda Güler'e pas verdi ve Arda Güler faule maruz kalırken Miha Zajc'a asist de yapmış oldu.

Enner Valencia girdikten sonra etkili olmaya başladı direkt ama o da santrafor değil de, kanat gibiydi. Bu takımın genel sorunu ceza sahası içinde topla buluşacak oyuncunun olmaması ama sanırım teknik direktör bu maçta böyle istemiş. Bütün oyuncular kanatlardan içeriye girip pozisyona girmeye çalışıyor ya da göbekten girdiği de oluyor. En ilginç noktalardan birisi de, Szalai'yi öne çıkarmaya çalışması ve Szalai'nin hücumda katkı vermeye çalışması. İyi ortalar da açıyordu. Özellikle Serdar Aziz girdikten sonra daha fazla ileri çıktı.

Szalai'nin pozisyonu tartışılır ama bence penaltı değil. O pozisyondan sonra Mesut'a top geldi ve Mesut bencillik yapmayın Valencia'ya topu attı ve Valencia golü attı. Teke tek oldu mu Mesut affetmez, Valencia da aynısını yaptı, affetmedi. Maçın kritik oyuncularından birisi Gustavo idi, topları iyi kaptı, iyi de oynadı. Bir de golü sayılsaydı çok iyi olacaktı. Szalai ile Tisserand çok kritik müdahalelerde bulundu, çok iyi toplar çıkardı Altay. Sonlara doğru zaaf verdik, pozisyon verdik ama genel olarak ikinci yarıda iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İyi olsa da, aynı zamanda çok pozisyon verdik, bu sıkıntı. Umarım bu zaafları zaman içerisinde çözeriz.
Bildim skoru @Araf
------

İyi bir 3 puan aldık. Takımı beğenmiyorum ve sistem oturulmadan ne kadar az fire versek kâr. Çok değerli bir puan oldu bu.
Bende 3 puan almış oldum

• Beğendim
Reactions: Dosi and Araf
Yeni transferlerden Min-jae Kim'in ayakları çok kötü bu arada, çok kötü pas atıyor. Umarım bu alışma sürecidnen kaynaklanıyordur. Bir de çok sert duruyor, o da sıkıntı. Ayaklarını kötü kullanması ve sert oynaması takım için sıkıntı oluşturur.

Hakemin hatası var evet ilk yarıdakı buz gibi golümüzü vermemesi, penaltı pozisyonu penaltı değil, hem kolu yapışık hem de top tam olarak koluna gelmiyor üstelik mesafe de çok kısa. Yeni kurallar sonrası çok az elle penaltı çalınıyor zaten ama isteyen Fener'in hakemle kazandığına kendini inandırabilir. :D

Zor da olsak kazanmak harika oldu zaten iki resmi maç sonrası milli ara sonrasında da çok daha iyi bir Fenerbahçe olacak sahada. Devam...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu arada geçen senenin aksine konu açma ve şapkalı kedi ters etki etmedi :A

Bu Fener'den hiçbir şey olmaz :A Çok kötü oynayarak kazanıyorlar da böyle gitmeyeceği açık.
Pelkas ve Serdar Dursun sakat, Valencia, Özil, Zajc yedekti ve daha ilk 11'e en az iki ekleme yapılacak. 16 yaşındaki çocuklarla bile kazanıyoruz, sakatlar dönünce ve takviyeler yapılınca görelim nasıl olacağımızı. :D

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Antalya spora iyi oldu...

Adam kendini yere atıyor..birde utandaman kameraya göz kırpıyor..sonra farkedince diğer gözünüde kırpıyor falan..

Diğeri 10 dk yatıyor sedye geliyor...sedye dışarı çıkartıyor..sedyeden atlıyor oyuna giriyor...

Çok iyi oldu Antalya ya.....

1629666655938.png

Rakip taraftarlar hemen böyle bir etiket yapmışlar. :D

Pozisyonun en geniş açılı hali bu şekilde. Önce omuza, sonra da pazuya çarpıyor. Penaltıya sebebiyet verecek bir pozisyon değil kısacası. Ayrıca Antalyaspor'un bu atağı ofsayttı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Ekli dosyayı görüntüle 107970

Rakip taraftarlar hemen böyle bir etiket yapmışlar. :D

Pozisyonun en geniş açılı hali bu şekilde. Önce omuza, sonra da pazuya çarpıyor. Penaltıya sebebiyet verecek bir pozisyon değil kısacası. Ayrıca Antalyaspor'un bu atağı ofsayttı.
Her hafta aynı seneryo....... İlk anda şüphelendim ama adam kolunu napsın sdjfksdfsa mı soksun..

sonradan izleyince el olmadığını anladım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Ayrıca ilk yarı golümüz verilmedi. Aman neyse devam etsinler kendi kendilerimi daha çok üzüyorlar. :A
Bayılıyorlar açık aramaya ama bu maçta sıfır açık var, boşuna ararlar. :A
Her hafta aynı seneryo....... İlk anda şüphelendim ama adam kolunu napsın

sonradan izleyince el olmadığını anladım.
Omuza çarpıyor, sonra da pazuya. Boşuna algı yapıyorlar ama penaltı değil. Pozisyonun kendisi zaten ofsayt, gözden kaçıyor. Hani gol olsa hata kaza, ofsayt olacaktı ya da penaltı olsaydı penaltı olmayacaktı.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
TRT Spor'da Rıdvan'ın yorumlarını izliyorum şuan. Az çok fikir sahibi olurum bende
------

Golümüzü yok saymışlar.