Fenerbahçe 2 - 0 Antalyaspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 2. Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,331
Puanı
1,060
806x378-fenerbahce-antalyaspor-maci-hangi-kanalda-2020-fb-antalya-hazirlik-maci-ne-zaman-saat-...jpg

Fenerbahçe ilk haftaki 3 puanından sonra ligin 2. haftasında yeniden kazanmayı planlıyor evinde ve Antalyaspor'u ağırlayacak. Antalyaspor ise ilk hafta müsabakasında Göztepe ile 1-1 berabere kalmıştı ve ilk zaferini elde etmek istiyor.

Saat 21.45'te başlayacak mücadele BEIN SPORS HD1'den yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Karşılaşmayla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
PC gelince olur o işler belki. Ben lig maçlarını izlememeyi tercih ediyorum :A
Sanki strese girip saçlarını dökeceksin, beyazlatacaksın. Vitor Pereira strese girse anlarım da, taraftar strese gireceğini düşünüp izlememezlik etmemeli. İzlemez tamam da, strese gireceğini düşünmesi ayrı konu. Tam tersi, stres de atıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sanki strese girip saçlarını dökeceksin, beyazlatacaksın. Vitor Pereira strese girse anlarım da, taraftar strese gireceğini düşünüp izlememezlik etmemeli. İzlemez tamam da, strese gireceğini düşünmesi ayrı konu. Tam tersi, stres de atıyorsun. :A
Herkesin yapısı farklı :A kendimi kaptırıyorum izlerken :A
Fenerbahçe daha kıvamında değil. Her puan çok kıymetli. Pek parlak değil durumlar

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Fenerbahçe daha kıvamında değil. Her puan çok kıymetli. Pek parlak değil durumlar
"Kendimi kaptırıyorum" derken, kaptırma kendini o kadar da. Hem maçı izle, hem de başka şeylerle ilgilen. İkisini bir arada yaptığın zaman heyecanını bastırmış olursun. :A

Hiçbir takım kıvamında değil ki ama Fenerbahçe'nin epey eksiği var. Takım iyi ama eksikleri de var. Biraz zor olacak ama bakalım. Gençlerimiz şans bulacak en azından bu süreçte. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ersun hocam 15 defansla oynayıp gol yemeyecektir maalesef. :A
İrish breakfast isteyen var mı kanlı kanlı @Tolstoyevski @bazinga 😂
------

Haydi Fenerbahçe bu maçı almamız lazım :A
Bende lig maçında lisedeki arkadaşlarımla buluşmayı isterdim
------

Bari beni redden kızın şarkısı bir işe yarasın
haydi Fenerbahçe @bazinga @Tolstoyevski @serhatt @The_Erinch

Son düzenleme:
Min Jae'nin lisansı halledilince ilk maçında 11'de başlıyor. Muhtemelen üçlümüz Min Jae, Tisserand ve Attila olacak. Orta saha tamamen değişti, özellikle de HJK Helsinki maçı sonrası. Mesut Özil'i, Miha Zajc'ı yedeğe çekmiş direkt hoca ve takımı gençleştirmiş. Ferdi ve geçen maçın yıldızı Muhammed ilk 11 oynuyor. Hatta ayrıca Nazım da ilk 11'de. Kanat bek olarak Nazım ile Ferdi'yi izleyeceğiz. Osayi ile Muhammed'i ise ileriye koymuş hoca. Osayi'yi farklı bir bölgede deniyor. Muhammed ile santrafor bölgesine hızlı top çıkarmaya çalışacak gibi bu görüntüde. İlk 11 ciddi anlamda hızlı oyuncular üzerine kurulu. Muhtemelen hızlı çıkmaya çalışacağız, Vitor Pereira'nın kurgusu böyle gibi.