Damien Duff
Süper Favori Üye
Sen oynayacaksın kötü emniyet müdürünü iyilik Perilerinde
Fenerbahçe maçlarına bulaşma Galatasaray maçlarını aç sadede
@Royal_Highness
Sen oynayacaksın kötü emniyet müdürünü iyilik Perilerinde
Tadiç mi ?"Yayda top ile buluştuğunda gol olur" denilerek gazlanan herif isabetli şut atarken bile zorlanıyor.![]()
"yayda topla buluştur gol olsun" denilen kaç tane futbolcu var TR'de?Tadiç mi ?Kim bu isim ?
İskoçya takımının fiziği iyiydi adamlar taraftarını kaybetti yaya geçidinden geçerken belki adamlar oyüzden hırslı oynadı yayalar için yeşil ışık yanarken neden araba hareket eder senin için kırmızı yanıyor bu olay Kadıköy’de yaşanıyor @12.AdamTadiç mi ?Kim bu isim ?
Talisca hatırladım."yayda topla buluştur gol olsun" denilen kaç tane futbolcu var TR'de?Fenerbahçe'yi de geçtim artık.
![]()
Bunları yenecek teknik direktör İrlanda’da varTalisca hatırladım.![]()
Bu üslubunu hiç beğenmedim. Ben her takıma karşı eşit ve tarafsız bir şekilde davranıyorum. Ayrıca bunun kararını verebilecek mercide değilsin. @Damien DuffFenerbahçe maçlarına bulaşma Galatasaray maçlarını aç sadede
@Royal_Highness
Böyle bir şey kesinlikle istemiyorum. @Damien DuffSen oynayacaksın kötü emniyet müdürünü iyilik Perilerinde
Fenerbahçe forumda açılan maçta kim kaybettirirse onu kötü emniyet müdürü yapacaktım @TenTen bilirBu üslubunu hiç beğenmedim. Ben her takıma karşı eşit ve tarafsız bir şekilde davranıyorum. Ayrıca bunun kararını verebilecek mercide değilsin. @Damien Duff
Böyle bir şey kesinlikle istemiyorum. @Damien Duff
Önceki haftalarda açtıklarımda kazandıkları da oldu. @Damien DuffSen açınca Galatasarayda yenildi
tamam Kaleciye sinir oldum ve o forvete desserta 7 şutunun beşi isabetli hepsi ağlara girdi! @emreemreu açtığı zamanda sinir bozucu atıyorumÖnceki haftalarda açtıklarımda kazandıkları da oldu. @Damien Duff
Neyse sonuç olarak beni senaryona ekleme lütfen.
adamlar 2009 dan beri şampiyon olamıyor Shamrock rovers' ı tutuyorum son saniyede şampiyonluk verdi Acunun takımına shealbourne'a @Royal_Highness
Acun da her yerde karşına çıkıyor deseneadamlar 2009 dan beri şampiyon olamıyor Shamrock rovers' ı tutuyorum son saniyede şampiyonluk verdi Acunun takımına shealbourne'a @Royal_Highness
ben irlandaya gittiğim için öyle takımların fiziklerini biliyorum adamlar sağlam fizikli organik yedikleri için