Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | Süper Lig 19-20 Sezonu - 23. Hafta Derbi Maçı

Reactions: Dosi
Robotik sesler komik oluyor ama pek kulağa hitap etmiyor sanki
(ben de ne bekliyorsam gerçi)
Şu maç bitseydide diğer avatarıma geri döneyim. Bu avatarla konularımı zor buluyorum
ve kendi yorumlarim başkasınınkiymiş gibi okuyorum ilk başta
diğeri beyaz olduğu için anında bulabiliyrdum listede konuları

Reactions: Tolstoyevski
Maalesef Emre Akbaba gibi formda olan bir isim Belhanda uğruna kesilmiş. Tüm Galatasaray’lılara geçmiş olsun. Meşhur top kayıpları yine gollere neden olacak hatta daha da ileri gidip Kırmızı görecektir bu çöl belası

@Sherlock @DarkLegenD @Bully @MasacRE @Felon @Maskeli Fedai @MEnes

Allah kahretsin Emre Akbaba yedek, Belhanda 11’de

@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
Bekliyordum bunu. Lemina'nın olmaması bütün planları bozuyor çünkü. Lemina'sız Seri ile 4-2-3-1 oynayamayız. Arkasında güven veren bir adam olmadan çok hata yapar o. Mecburen 4-3-3 olacak, o durumda da Belhanda orası için daha uygun bir isim Emre'ye göre.

Falcao da 11'deki yerini almış. O da büyük maçların adamı sonuçta. 90 dk çıkaramaz ama muhtemelen, 60-70 gibi ben girerim oyuna

Şu an modum tam olarak bu, bu maçtan umudumu da kestim.

Bu Galatasaray hangi ülkenin takımı

Tahminime yakın bir kadro ile çıkmış Fenerbahçe.
Herşeyin hayırlısı olsun.

Irkçılığa gerek yok bence, Fransa milli takımının 11’inde kökeni Fransız olan kaç kişi var mesela? Mühim olan profesyonelliktir, şu “Galatasaray’da yerli yok” meselesinin 2020 senesinde halen gündeme gerekmesini akla mantığa uygun bulmuyorum. Belhanda yerine Akbaba’nın oynamasını ben de savunuyorum ama “yabancı sınırı” muhabbeti ortaya çıkınca kusura bakmayın kan beynime hücum ediyor

Çok pardon 1 tane yerli oyuncunuz varmış.
Gururla sergilemişsin.

Şimdi yanlış anlaşılacak belki ama çöp çöp yerli oyuncular oynayacağına 11 tane yabancı oyuncu oynasın daha iyi. Sen Fenerbahçe'de Hasan Ali, Tolgay, Tolga gibi oyuncuların oynamasından memnunsan sıkıntı yok tabii.

Reactions: Turkuazz
Irkçılık derken ?

Ben Türkiye Ligindeki Türk Takımlarında Daha Fazla Yerli Oyuncu oynaması tarafındayım.
İşin çöp kısmı ,faydalı yada faydasız kısmı tartışmaya açıktır.
Tabi bu işin köküne inmek lazım ama konu uzar gider.