Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | 2025-26 Trendyol Süper Lig 5. Hafta

Maç Nasıl Sonuçlanır ?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%
  • Trabzonspor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,078
Puanı
710
1757856210976.jpeg

Fenerbahçe ligin 4. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. Sarı lacivertli ekip yeni teknik direktörü ile iyi bir başlangıç yapmak isteyen lige iyi başlayan bordo mavili ekip de ezeli rakibi karşısında kazanarak güzel gidişatını sürdürmek istiyor.

Saat: 19.00
Stadyum: Chobani Stadyumu
Hakem: Ozan Ergün
Yayın: beIN Sports 1

Goller: Yusuf en-Nesiri 45'

Kırmızı Kart: Okay Yokuşlu 20'

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Karşımızda on gün sonra seçime girecek, mevcut başkanı ülkenin en zengin ailenin üyesi olan ve buna desteğini siyasetin açıkladığı, yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak bir takım var.

Pina olsa oturmuş 11 ile çıkıp bence karşılık verebilirdik ama bir eksik bile bizi çok bozuyor. Sağ bek hiç yok, devşirebileceğin tek opsiyon iki beki birden bozacak. Kulübede maçı tutacak ve bozacak hamleler çok sınırlı. Sözün özü bu maça anlam yükleyebilecek durumda değiliz.

• Aynen
Reactions: TenTen
İlk 11 seçimi iyi değil ama ilk 11 seçimi kötü de değil. İlk 11 bu işte eldekiler bu. Yedeğe bak kafayı yiyeceğim.

Karşımızda on gün sonra seçime girecek, mevcut başkanı ülkenin en zengin ailenin üyesi olan ve buna desteğini siyasetin açıkladığı, yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak bir takım var.

Pina olsa oturmuş 11 ile çıkıp bence karşılık verebilirdik ama bir eksik bile bizi çok bozuyor. Sağ bek hiç yok, devşirebileceğin tek opsiyon iki beki birden bozacak. Kulübede maçı tutacak ve bozacak hamleler çok sınırlı. Sözün özü bu maça anlam yükleyebilecek durumda değiliz.
Buna ek olarak: Fenerbahçe maçı şuan ki şartlarda Trabzonspor'un hedef maçı değil. Elindeki sağlam 8/9 oyuncuyu oyun olarak geliştirmek daha olası bir hedef Trabzonspor adına. İnşaatın birinci katında henüz.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Hahaha iptal edilen gole bak. Adamın suratına hamle bile yok. Yeni yetme hakemlerin alayı TS düşmanı olarak büyüyor. Her hafta bir saçmalık yapıyorlar. Allahsız herifler bırakın da top oynayalım. Bir de kart veriyor.
------

Temiz gol iptal etme, ayak üstüne gelen hamleye kırmızı verme, penaltıyı dakika kaç gibi verecek heyecanla bekliyorum.

Son düzenleme:
Trabzonsporun attığı gol var müdahalesi ile iptal edilecek bir pozisyon değil bence sahada hakem verse saygı duyulabilir ama yoruma açık pozisyonda varın çağırmaması gerek ama bizim ülkede var böyle kullanılmıyor. Bana göre de faul yok net bir hamle görmedim varın çağırması saçma.

11-11'de yenebilirmişiz. Bunun haricinde maça dair konuşacak bir şey yok. Sesi falan kıstım, sinir sağlımı korumaya çalışıyorum. Oyuncuları da sabırlarından ötürü tebrik ediyorum.

11-11'de yenebilirmişiz. Bunun haricinde maça dair konuşacak bir şey yok. Sesi falan kıstım, sinir sağlımı korumaya çalışıyorum. Oyuncuları da sabırlarından ötürü tebrik ediyorum.
Lig böyle zaten hocam her ne kadar sen bizi de katsan lig 2 takımın yarışı üzerine kurulu son yıllarda her şekilde. Ha Ts BJK iyi de yönetilmiyor ama o bile yetmiyor adamlara.

• Aynen
Reactions: TenTen
Garibanlık kötü bir şey. Şu oyuncu değişiklikleri arasındaki kalite farkına baksana. Biz düz adam alıyoruz oyuna.
------

Bu maç için diyebileceğim şeyler daha iyi bir kalecimiz ve gerçek bir kaptanımız oldu.

Son düzenleme:
  • Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Fenerbahçe yine gol bulamayarak kaderini devam ettiriyor. 10 kişi kalmış takıma daha çok gol bulmasi lazımdı. Direkten döndü kaleci kurtardı felan bunlar hikaye. Neyse teknik direktörümüz birşeyler deniyor.

Fenerbahçe'de bu kadar çok futbolcu mu varmış ya? Morinyo da hiçbirini görmedik hep yedek kaldılar :F

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Aklıma gelmişken diyeyim FB yine hiçbir şey elde edemeyeceği bir sezon olacak.