Fenerbahçe 0-1 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu | 23.Hafta Maçı

Derbi Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    13
Mezud abim üzülme git eve patlat bir bölüm Diriliş ve Kuruluş kendine gel. :D

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Fenerbahçe'nin bu sezon bize attığı en güzel çalım kesinlikle Mert Hakan Yandaş oldu. :A O ve Sosa bugün bizi rahatlattı şimdi doğruya doğru.

Fakat Osayi Samuel gerçekten çok tehlikeli bir adam. Top her geldiğinde yüreğimiz ağzımıza geldi, inanılmaz süratli ve penaltı yaptırmaya meyilli bir adam. Daha 2.maçında böyleyse, takıma alıştıkça baya iyi işler çıkarmaya başlayacaktır, iyi de paraya satılır gibi.

Forvetlerimizin hepsi berbat maalesef. Thiam niye yoktu anlamadım. Mesut Özil gerçekten iyi bir görüntü çizdi, kalitesini belli ediyor. Ölüsünün bile Mert Hakan denen vatandaştan çok daha iyi olduğu açık...
Thiam yedekti.İnsan Sinan yerine form tutmaya başlamış Thiam'ı neden almaz?Tam bir akıl tutulması, oyunu okuyamama becerisi artık adına ne dersen de...

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: HeisenBerg
dab57c1656bea961fe11217fcfb64947.jpg

ayy böyle fincan istiyorummm 😍

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Yendik, sevindik, seriyi devam ettirdik iyi hoş da daha 23.hafta ve iki takımın da hatta yarın üç takımın da puanı 48 olacak. Yani asıl lig şimdi başlıyor, bu sadece 4 puanlık bir moral dopingi olarak geride kalacak.

Kasımpaşa'dan sonra Alanya deplasmanı çok çok önemli.. O deplasmanı da aşarsak...

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Bismillahirrahmanirrahim

اِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُب۪ينًاۙ
لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَمَا تَاَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُسْتَق۪يمًاۙ

Allah'ım sen bize fetih nasip eyle 🤲🏻
Allahtan-baska-galip-yoktur-ayeti-arapca.png

Allah'ım sana şükürler olsun. Elhamdülillah.

Mert Hakan Yandaş'ın artık bir dakika bile süre almaması lazım. Keşke Mesut ile başlansaydı. Thiam'ın oyuna girmemesi de hatalıydı.

Kaybetmeyi hak etmedik ama kazanmayı da. Bireysel beceri skoru belirledi. Kırılma maçı olur muhtemelen Fenerbahçe için. Birkaç haftaya havlu atarız lige.

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Maç 90 dakika olduğu gibi sezon da 40+2 hafta. Bu maç takıma güzel bir uyarı oldu, eğer bu uyarıları dikkate alırsak sezon sonunda 10 değil 7 puan fark açarız sonuç bu :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu arada maçın başında Samata ne kaçırdı öyle. Muslera bir anlık hata yaptı ve o an kırmızılık bir hareket de yapabilirdi ve maçın kaderi komple değişirdi. Ya da Samata o topu isabetli şekilde kaleye gönderse ya da pas atsa...

Bu galibiyetin önemi şu, rakibimiz bizden kadro olarak kağıt üstünde fersah fersah üstün. Belki fersah fersah değil ama üstünler, sadece bu maç kadrosu olarak söylemiyorum. Buna rağmen bu kadroyla bizim şampiyonluk yarışında olmamız, deplasmanda bu kaliteli kadroya sahip takımı zar zor da olsa kötü oynasak da kazanmış olmamız büyük iştir. Arda Turan, Emre Kılınç, Linnes, Taylan, Saracchi, Donk hatta Belhanda bunlarla bu noktalara kadar gelebildi takım. Sezon başında yerden yere vurduğumuz Arda Turan bile bugünkü maçta küçümsenmeyecek işler yaptı mesela. Bütün bunları sağlayabilmek bir başarıdır.

Ama başarının mimarı hocadadır ve kesinlikle bunu yaşıyoruz da. Sezon başında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kadroları tıpatıp aynısı olsaydı ve tüm devre arası transferleri de dahil. Ama sezon başı Fener'in teknik direktörü Fatih Terim, GS'ninki Erol Bulut olsaydı. Fatih Terim bu kadroyla lige ambargo koyacağı gibi bugün Fener en az 6 atardı Galatasaray'a. Kadroyu kullanabilmek, transfer yapabilmekten çok daha zor...

• Beğendim
Reactions: Angelica
VAR'ı çoğu zaman savunurum ama adaletsizliği önlemeyip sadece sevincimizi kursakta bırakmak için kullanılacaksa kullanılmasın...

Ofsayt pozisyonu tartışmalı olmakla birlikte milimetrik bir durum söz konusu sanırım. Ama tam tersi durum olsaydı da biz aynı şekilde isyanda bulunurduk o golde.

Ama şu da var, mesela Donk'un verilmeyen penaltısı, Linnes'in pozisyonunun penaltı olup olmaması gibi maçta GS adına da tartışmalı pozisyonlar oldu. Donk pozisyonu için çoğu kişi penaltı diyor mesela ama VAR'a bile bakılmadı. Yani bu maçta VAR ve hakemlerin maçın skorunu bir taraftan alıp öteki tarafa verdiğini düşünmüyorum, iki takım da kötü oynadı ve daha az kötü olan kazandı...

Fenerbahçe'nin bu sezon bize attığı en güzel çalım kesinlikle Mert Hakan Yandaş oldu. :A O ve Sosa bugün bizi rahatlattı şimdi doğruya doğru.

Fakat Osayi Samuel gerçekten çok tehlikeli bir adam. Top her geldiğinde yüreğimiz ağzımıza geldi, inanılmaz süratli ve penaltı yaptırmaya meyilli bir adam. Daha 2.maçında böyleyse, takıma alıştıkça baya iyi işler çıkarmaya başlayacaktır, iyi de paraya satılır gibi.
Fenerbahçe bir tane atmış vara takılmış ama o nasıl çizgi çizmek benden bile kötü çizmişler @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Gol pozisyonundaki o karambol, karşılıklı mücadele de çok ilginçti ama en ilginci yine Belhanda'nın iş yapması... Ne biçim bir adam bu bir türlü çözemedim ama bir gün bu takımdan gittiğinde öyle ya da böyle yakın dönemin unutulmazları arasında yer alacak çok uzun süre. Adamı bir maç yerden yere vuruyoruz, öteki maç olmadık iş yapabiliyor. Şu goldeki katkısı gibi mesela. Ama Mustafa Muhammed de maşallah...

@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock