Mezud abim üzülme git eve patlat bir bölüm Diriliş ve Kuruluş kendine gel.
İçeriden bilgi aldım, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai nüfus müdürlüğüne gidip cüzdanın "dini" kısmına "İslam" yazdıracaklarmış. Yola çıkmışlar bile...İngilterede Salah burada Mustafa Müslüman olmayan kalmayacak.
Biz zaten @Tolstoyevski yoldaşımla İslam neferiyiz..İçeriden bilgi aldım, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai nüfus müdürlüğüne gidip cüzdanın "dini" kısmına "İslam" yazdıracaklarmış. Yola çıkmışlar bile...
Thiam yedekti.İnsan Sinan yerine form tutmaya başlamış Thiam'ı neden almaz?Tam bir akıl tutulması, oyunu okuyamama becerisi artık adına ne dersen de...Forvetlerimizin hepsi berbat maalesef. Thiam niye yoktu anlamadım. Mesut Özil gerçekten iyi bir görüntü çizdi, kalitesini belli ediyor. Ölüsünün bile Mert Hakan denen vatandaştan çok daha iyi olduğu açık...
İkinizde de 70 yaşına gelince 180 derecede dönecekmiş gibi bir tip var. Güvenmiyorum size... Mostafa Mohammed süreci hızlandırıp maskelerinizi düşürdü. 🤭Biz zaten @Tolstoyevski yoldaşımla İslam neferiyiz..
Bismillahirrahmanirrahim
اِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُب۪ينًاۙ
لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَمَا تَاَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُسْتَق۪يمًاۙ
Allah'ım sen bize fetih nasip eyle 🤲🏻
İnşaallahMaç 90 dakika olduğu gibi sezon da 40+2 hafta. Bu maç takıma güzel bir uyarı oldu, eğer bu uyarıları dikkate alırsak sezon sonunda 10 değil 7 puan fark açarız sonuç bu
Şimdi buna bir fotoğraf atardım da uygun ban yerimDün Volkan Demirel bir şeyler diyordu, işte bahsettiğim zehirli okun bu seneki atıcısı da o oldu. @emreemreu
Ofsayt pozisyonu tartışmalı olmakla birlikte milimetrik bir durum söz konusu sanırım. Ama tam tersi durum olsaydı da biz aynı şekilde isyanda bulunurduk o golde.VAR'ı çoğu zaman savunurum ama adaletsizliği önlemeyip sadece sevincimizi kursakta bırakmak için kullanılacaksa kullanılmasın...
Fenerbahçe bir tane atmış vara takılmış ama o nasıl çizgi çizmek benden bile kötü çizmişler @TolstoyevskiFenerbahçe'nin bu sezon bize attığı en güzel çalım kesinlikle Mert Hakan Yandaş oldu. O ve Sosa bugün bizi rahatlattı şimdi doğruya doğru.
Fakat Osayi Samuel gerçekten çok tehlikeli bir adam. Top her geldiğinde yüreğimiz ağzımıza geldi, inanılmaz süratli ve penaltı yaptırmaya meyilli bir adam. Daha 2.maçında böyleyse, takıma alıştıkça baya iyi işler çıkarmaya başlayacaktır, iyi de paraya satılır gibi.