Fenerbahçe 0-1 Göztepe | Süper Lig 20-21 Sezonu - 26.Hafta Maçı

Karşılaşma Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
En basiti zemin bile rezaletti.
Şu olayı gerçekten anlamıyorum. Nasıl bu kadar rezil ötesi bir zeminimiz olabiliyor. Amatör küme takımlarının statlarından hallice bir hale dönmüş stat...

Ezberci çünkü. Bir ara Pelkas'a taktı şimdi de Caner'e. Çıkarmazsa içi rahat etmez.
Caner'e gelene kadar çok daha önceden çıkarması lazımdı. Caner de formsuz maalesef.

Ünal hocam sen nasıl bir kralsın? :A

Neyse bay geçtik en azından biri kaybetti bu da iyidir :A

Şu olayı gerçekten anlamıyorum. Nasıl bu kadar rezil ötesi bir zeminimiz olabiliyor. Amatör küme takımlarının statlarından hallice bir hale dönmüş stat...

Caner'e gelene kadar çok daha önceden çıkarması lazımdı. Caner de formsuz maalesef.
İşte Caner formsuz Ozan formsuz demek yanlış :A Ortada bir sistem yok seni kitleyen takıma karşı hiçbir çözümün yok. Futbolcular da kötü gözüküyor o yüzden. Şu takıma yıldız olarak gelen değersiz bir futbolcu olarak gider.
Sosa kötü, Mhy kötü, Samatta kötü o kötü bu kötü. Eeee bu hoca yapıyor demek ki böyle hepsi mi futbolcuların suçu?

2003'ten beri futbolu takip ediyorum. Yemin ederim ilk defa bizim sahanın zeminini böyle gördüm. Çünkü o kadar etkisiz bir yönetim var ki şu işlerden anlayan bile biri yoktu aslında en basit iş.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Ünal hocam Antep'e yenilince kulüpten kovaladığı onur bey güya onunla dalga geçip helallik istemişti. O günden sonra hocam Başak ve Fener'i paketledi. Bu gece o, Fenerlilerden daha çok üzülecek.

İşte Caner formsuz Ozan formsuz demek yanlış :A Ortada bir sistem yok seni kitleyen takıma karşı hiçbir çözümün yok. Futbolcular da kötü gözüküyor o yüzden. Şu takıma yıldız olarak gelen değersiz bir futbolcu olarak gider.
Sosa kötü, Mhy kötü, Samatta kötü o kötü bu kötü. Eeee bu hoca yapıyor demek ki böyle hepsi mi futbolcuların suçu?

2003'ten beri futbolu takip ediyorum. Yemin ederim ilk defa bizim sahanın zeminini böyle gördüm. Çünkü o kadar etkisiz bir yönetim var ki şu işlerden anlayan bile biri yoktu aslında en basit iş.
Gustavo - Pelkas varken bu kadar kötü değildi hiç kimse. Gustavo gidince takım çöktü.

Gerçi bugün asıl sorun orta sahada değil ileride sıfır yaratıcılık, sıfır bitiricilik göstermemizdi. Tabii Göztepelilerin tüm maç yerlerlerde dolaşmaları da işi zorlaştırdı.

İyice deplasman takımı olduk bu berbat zemin yüzünden. Rakip sahalarda en azından düzgün sahada oynadığımız için daha iyi sonuçlar alıyoruz. Gelecek sezon gerekirse bir tane az adam alalım ama şu stada doğru düzgün bakıp yaptırıp futbol oynanabilir hale getirelim...

@Tolstoyevski toteminin yüzünden atamadık
3bf66ee5214cbd361855f0c79c1d7d8611-leo-toast-9.h473.w710.gif

@Maskeli Fedai @Gerekli24 @DarkLegenD @Sherlock

Gustavo - Pelkas varken bu kadar kötü değildi hiç kimse. Gustavo gidince takım çöktü.

Gerçi bugün asıl sorun orta sahada değil ileride sıfır yaratıcılık, sıfır bitiricilik göstermemizdi. Tabii Göztepelilerin tüm maç yerlerlerde dolaşmaları da işi zorlaştırdı.

İyice deplasman takımı olduk bu berbat zemin yüzünden. Rakip sahalarda en azından düzgün sahada oynadığımız için daha iyi sonuçlar alıyoruz. Gelecek sezon gerekirse bir tane az adam alalım ama şu stada doğru düzgün bakıp yaptırıp futbol oynanabilir hale getirelim...
Gustavo-Pelkas varken de seri puanlar kaybettik gelen geçen 3 tane atıyordu.
Bir ara seriye bağladık ama fikstür bana göre baya kolaydı. Şu hoca varken son 5 maça önde gir yine şampiyonum diyemezsin asıl mesele bu.
Ayrıca bu Erol'u 5'den fazla futbolcu seviyorsa adımı değiştiririm. Takım içindeki ağırlığı sıfır taktik desen yok aldığı puanların rahat 10-15'i suni tamamen bireysel yetenekle alınmış. Bu adamla olmayacağı belliydi.

Göztepe'nin erken golü, zemin ve sezon başından beri hoca demeye bin şahit isteyecek Erol Bulut ile bu maçı çevirmek imkansızdı zaten. Bir puanı bile hak etmedik.

• Harika
Reactions: Sherlock
Ertem Şener'e göre Fenerbahçe'de Okan Buruk sesleri yükseliyormuş. Cidden Okan Buruk şu an olası bir ideal aday gibi duruyor. Ama bence yanlış tercih olur, her puan kaybında GS'li geçmişi filan hatırlanır yani camiayla kimyaları tutmaz sanmıyorum... Ama yarım sezonluk takımı toparlayabilir, bir şampiyonluk daha yaşamak isteyebilir...

Ertem Şener'e göre Fenerbahçe'de Okan Buruk sesleri yükseliyormuş. Cidden Okan Buruk şu an olası bir ideal aday gibi duruyor. Ama bence yanlış tercih olur, her puan kaybında GS'li geçmişi filan hatırlanır yani camiayla kimyaları tutmaz sanmıyorum... Ama yarım sezonluk takımı toparlayabilir, bir şampiyonluk daha yaşamak isteyebilir...
Tamam OB gelmeyecek demek :A

Fenerbahçe’nin böyle puan kayıplarının bir sebebi de kim ne derse desin transfer politikası ve Galatasaray kompleksidir transferde. Soru şu, Fenerbahçe Ocak transfer döneminde istese İrfan Can yerine Boupendza’yı Hatay’dan alabilir miydi? alabilirdi. Yatırımsa bu da yatırım, İrfan’dan daha genç sonuçta ve potansiyeli de Muriç’ten daha az değil. Şampiyonluk için atanla tutanın bir olacak, kalecin iyi ama golcülerin muallak kalınca hiçbir anlamı kalmıyor.

Sırf GS almasın diye bu işlere girişilirse ilahi adalet de daima tecelli eder. Bir ay önce de demiştim, istenildiği kadar para pulla transfer şov yapsınlar hesap etmedikleri ilahi adalet daima oralarda bir yerlerde bekliyor olacaktır.

Fenerbahçe çıkış istiyorsa başarı istiyorsa artık sadece kendi işine odaklanma zamanı. Ne Galatasaray ne Beşiktaş ne de başka bir kulüp Fenerbahçe kadar başka kulüplerle uğraşmadı, uğraştığı kadar yorulmadı. Galatasaray yüzde 10 dış meselelerle uğraşırken yüzde 90 kendi içinde kaos yaşıyor mesela.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx