10 kişi kalmadı ki Lyon.Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un coşkulu bir oyunu var ama Fenerbahçe’de o yok henüz.
10 kişi kalmış rakiplerine karşı bastırmak yerine beraberliğe razı oldular.
Lyon az daha 10 kişi kalacakmış ama kalmamış Sosyal medyada da benim gibi karıştıranlar olmuş.10 kişi kalmadı ki Lyon.
Coşkulu oyun yerlerde evet.Lyon az daha 10 kişi kalacakmış ama kalmamış Sosyal medyada da benim gibi karıştıranlar olmuş.
Maça parça parça bakabildim.
Coşkulu oyun yorumum doğru ama
Valla dediğin gibi aynı kadroyla İsmail hoca neler neler yaptı, Special One daha bir maçta tempolu futbol oynatamadıCoşkulu oyun yerlerde evet.
Aynı oyuncu grubu ile İsmail hocamın neler yaptığını gördük.
Trabzonspor'un şu mesaja girmesi 3 maç falandır herhalde. 😅Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un coşkulu bir oyunu var ama Fenerbahçe’de o yok henüz.
10 kişi kalmış rakiplerine karşı bastırmak yerine beraberliğe razı oldular.
Trabzon'da 3 maçtır var, Fener'de hiç yok Bakalım olacak mı?Trabzonspor'un şu mesaja girmesi 3 maç falandır herhalde. 😅
Var doğru ama sonuç, Fenerbahçe yukarıda. Trabzonspor debeleniyor. 😅 Sanki biraz geç oldu gibi hee? 😁😂Trabzon'da 3 maçtır var, Fener'de hiç yok Bakalım olacak mı?
Geç olsun güç olmasınVar doğru ama sonuç, Fenerbahçe yukarıda. Trabzonspor debeleniyor. 😅 Sanki biraz geç oldu gibi hee? 😁😂