Fenerbahçe İçin Sonun Başlangıcı 5 Haziran 2018

Burda yazdıklarım hala geçerliliğini koruyor. Twitter'da Fenerbahçeli fenomen Lefter var belki bilen bilir o şu şekil bir liste yapmış kendisine teşekkür ederiz. Forumda üye olan ya da misafir olarak konuyu görüntüleyecek olursa 1 kişiye bile dokunursak ne mutlu.
Bu isimlere hiçbir şekilde etkileşim vermeyin. Bunlar Fenerbahçe'nin kötülüğünü isteyen şahıslar yıllardır biliyorum yıllardır sinirimi bozarlar. Bunlara etkileşim vermezseniz sosyal medya ağını bitirmiş olursunuz Ali'nin. Aha da liste

Ekli dosyayı görüntüle 134580

Ekli dosyayı görüntüle 134581

Ekli dosyayı görüntüle 134582

Ekli dosyayı görüntüle 134583

Ekli dosyayı görüntüle 134584
O zaman kongre üyesi ol fiyatı yüz bin tl aidat 1000 @xdragxx demi @xemrexxx

Bu adam varken Fenerbahçe için üzülen, sinir olan insana acırım ben yapmayın dalgaya vurun. Fenerbahçe büyük camiadır küllerinden çokça kez doğmuştur. Bu adam da günün birinde gidecek elbet belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra ama elbette ki gidecek hayatta bu tarz insanlar birçok şeye sahip olabilir ama geçen giden zamana bunlar bile bir şey yapamaz.
Ha bu gittiği zaman yerine gelecek kişi çok başarılı olur diye hayal satmıyorum ama herhalde maddi olarak bu kadar kuvvetli bu kadar soyadının ağırlığı olan birisi başkan olmayacağı için Galatasaray, Beşiktaş gibi başarısız başkanları hemen gönderebileceğiz. Bu sebeple önce bunun gitmesi lazım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu adam varken Fenerbahçe için üzülen, sinir olan insana acırım ben yapmayın dalgaya vurun. Fenerbahçe büyük camiadır küllerinden çokça kez doğmuştur. Bu adam da günün birinde gidecek elbet belki 1 sene sonra belki 5 sene sonra ama elbette ki gidecek hayatta bu tarz insanlar birçok şeye sahip olabilir ama geçen giden zamana bunlar bile bir şey yapamaz.
Ha bu gittiği zaman yerine gelecek kişi çok başarılı olur diye hayal satmıyorum ama herhalde maddi olarak bu kadar kuvvetli bu kadar soyadının ağırlığı olan birisi başkan olmayacağı için Galatasaray, Beşiktaş gibi başarısız başkanları hemen gönderebileceğiz. Bu sebeple önce bunun gitmesi lazım.
Benim arkadaşım da aynen böyle düşünüyor. Maçları inşallah kaybederiz diye izliyor.