Hhahaha baban iyi dövmüyor seni ayoll hadi bende çalısmıyorum tamam ama ben kızım seni nasıl öyle serbest bırakmıslar30 una kadar beklerim sonrada bedelli çıkar tekrar nasılolsaödesin bizimkiler, başka ne işleri var onunladamı ben uğraşıcam
Hhahaha baban iyi dövmüyor seni ayoll hadi bende çalısmıyorum tamam ama ben kızım seni nasıl öyle serbest bırakmıslar30 una kadar beklerim sonrada bedelli çıkar tekrar nasılolsaödesin bizimkiler, başka ne işleri var onunladamı ben uğraşıcam
bizim ailede kız erkek aynı eşit kabul edilir ve ikiside çalıştırılmazHhahaha baban iyi dövmüyor seni ayoll hadi bende çalısmıyorum tamam ama ben kızım seni nasıl öyle serbest bırakmıslar.A .A
hhahaha ee sen evlenince ne olucak ben sahsen seni gündüzleri evde istemem atarım tekmeyi sokağabizim ailede kız erkek aynı eşit kabul edilir ve ikiside çalıştırılmaz)
sanki pinekleyecek yermi yokhhahaha ee sen evlenince ne olucak ben sahsen seni gündüzleri evde istemem atarım tekmeyi sokağa
Hhahaha yok öyle beyefendi sana iş bulacaz çalısıcaksın yoksa babam tüfekle vurur seni ayollsanki pinekleyecek yermi yokben kendime sabahtan akşama zaman geçireceğim ayrı bir daire tutarım orayada kumayı koyarız)
sabahlasakta en iyi film adaylarını tamamlamışım sonundaHhahaha yok öyle beyefendi sana iş bulacaz çalısıcaksın yoksa babam tüfekle vurur seni ayoll
Aaa evet ne oldu anlat bakalımsabahlasakta en iyi film adaylarını tamamlamışım sonunda
halvete girdiler filmin sonundaAaa evet ne oldu anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?