2016 Fences - Film Yorumları

zaten ben böyle gerçekleri anlattıkça siz daha çok kenetleniyorsunuz:) oysa kendi halinize bıraksam sizi iki günde saç baş birbirinize gireceksiniz :)
yo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz :D hatta dahada iyiyiz :Z

Tamda zamaninda gelmişsin :A
sende birtanemsin kiymetlimsin 😉 <3
öfff konuyu batırdınız gidin profil sayfasında övüşün burda oscar ı kurcalıyoruz yani ciddi konulara parmak atıyoruz :) yalan yanlış övgülerle batırmayalım konuyu ? rica ediyorum yani sizi konu dışına alalım :)

yo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz :D hatta dahada iyiyiz :Z
dün nerdeyse birbirinize girecekmişsiniz hatta @Bully nin son bir mesajı var yani konuyu biraz daha açalım bunu derken ne demek istiyordun diye sormuş sana ? ben oraya seyirci gelmesem birbirinize girecektiniz benim inadıma problemlerinizi ertelemeyi seçtiniz :)

öfff konuyu batırdınız gidin profil sayfasında övüşün burda oscar ı kurcalıyoruz yani ciddi konulara parmak atıyoruz :) yalan yanlış övgülerle batırmayalım konuyu ? rica ediyorum yani sizi konu dışına alalım :)
:F
kim sana bizi çağir dedi, hadi tamam çağırdinda sen niye @Bully e laf attin ? onu sana karşı savunduğumu unuttun herhalde ve zirvemdeki isim olduğunuda en son onu profil sayfamda çekiştirirken demiştim halbuki :D

:F
kim sana bizi çağir dedi, hadi tamam çağırdinda sen niye @Bully e laf attin ? onu sana karşı savunduğumu unuttun herhalde ve zirvemdeki isim olduğunuda en son onu profil sayfamda çekiştirirken demiştim halbuki :D
ben gelip oscar ı izleyesiniz diye çağırdım bilsem birbirinizi öveceksiniz töbe çağırmazdım :) zaten bilmem lazımdıda elim durmuyorki öylesine hızımı alamayıp sizide etiketlemişim lanet olsun :)

konuyu açayim burda @destere , senin gibi forum hakkinda kötü planlari olanlara firsat vermemek icin ve forumun huzuru için sabahlayacak imasinda bulundum @Bully e ve bunuda açiklamis oldum sayende teşekkürler :D ona sira gelmemisti

konuyu açayim burda @destere , senin gibi forum hakkinda kötü planlari olanlara firsat vermemek icin ve forumun huzuru için sabahlayacak imasinda bulundum @Bully e ve bunuda açiklamis oldum sayende teşekkürler :D ona sira gelmemisti
sonuçta bende hedefime ulaştım bu seneki oscar törenlerine sizi kazandırdım ya bu bana yeter :)
geçen sene 04 te uyumaya gitmiştim fazla dayanamamıştım uykusuzluğa ama bu sene talimliyim bu konuda sabaha kadar burdayım yalnız benim sevmediğim filmler veya sanatçılar ödül aldıkça uyku tekrar bastırabilir :)

sonuçta bende hedefime ulaştım bu seneki oscar törenlerine sizi kazandırdım ya bu bana yeter :)
geçen sene 04 te uyumaya gitmiştim fazla dayanamamıştım uykusuzluğa ama bu sene talimliyim bu konuda sabaha kadar burdayım yalnız benim sevmediğim filmler veya sanatçılar ödül aldıkça uyku tekrar bastırabilir :)
ben izlememki. Ben gece 2 den sonra odama geçip telefondan sadece foruma giriyorum. Tv falan bakmam yani. kazandiramadin :D

oscar törenleri bu akşammıydı konuyu kim açıyordu bu arada @OzaN @sürgünüm

@sokak sanati sende tören sonuna kadar gitme bir yere madem hala burdasın iki çift oscar dedikodusu yaparız sonra gidersin :)

akşam töreni kimler takip edecekti @Forumdash aramızda yok ama en azından geçen seneki kadro katılır umarım? burdan @xemrexxx @mrt-06 @masacre @cevaa @Doğu @Bully @denizz19 @BesaleT @MEnes @legolas9900 @RüzgarGülü @Çiğdem- ve @Harunnn60 unda kulağını çınlatalım :)
@dosimosi sende sabahlıyorsun nasıl olsa, töreni kurcalada bari işe yarasın sabahlaman :)
ben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmi :A :A :A

ben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmi :A :A :A
saat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyor:)

saat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyor:)
hhahaha ohaaa sende yat zıbar bence konuda kim ödül almıs yarın gelince bak uykundanda olmazsın ayoll :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo