Tamda zamaninda gelmişsin
zaten ben böyle gerçekleri anlattıkça siz daha çok kenetleniyorsunuz oysa kendi halinize bıraksam sizi iki günde saç baş birbirinize gireceksiniz
Hissettim geldim yineTamda zamaninda gelmişsin
sende birtanemsin kiymetlimsin 😉 <3
yo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz hatta dahada iyiyizzaten ben böyle gerçekleri anlattıkça siz daha çok kenetleniyorsunuz oysa kendi halinize bıraksam sizi iki günde saç baş birbirinize gireceksiniz
Haklısın sana ne kadar teşekkür etsek azzaten ben böyle gerçekleri anlattıkça siz daha çok kenetleniyorsunuz oysa kendi halinize bıraksam sizi iki günde saç baş birbirinize gireceksiniz
öfff konuyu batırdınız gidin profil sayfasında övüşün burda oscar ı kurcalıyoruz yani ciddi konulara parmak atıyoruz yalan yanlış övgülerle batırmayalım konuyu ? rica ediyorum yani sizi konu dışına alalımTamda zamaninda gelmişsin
sende birtanemsin kiymetlimsin 😉 <3
dün nerdeyse birbirinize girecekmişsiniz hatta @Bully nin son bir mesajı var yani konuyu biraz daha açalım bunu derken ne demek istiyordun diye sormuş sana ? ben oraya seyirci gelmesem birbirinize girecektiniz benim inadıma problemlerinizi ertelemeyi seçtinizyo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz hatta dahada iyiyiz
öfff konuyu batırdınız gidin profil sayfasında övüşün burda oscar ı kurcalıyoruz yani ciddi konulara parmak atıyoruz yalan yanlış övgülerle batırmayalım konuyu ? rica ediyorum yani sizi konu dışına alalım
ben gelip oscar ı izleyesiniz diye çağırdım bilsem birbirinizi öveceksiniz töbe çağırmazdım zaten bilmem lazımdıda elim durmuyorki öylesine hızımı alamayıp sizide etiketlemişim lanet olsun
kim sana bizi çağir dedi, hadi tamam çağırdinda sen niye @Bully e laf attin ? onu sana karşı savunduğumu unuttun herhalde ve zirvemdeki isim olduğunuda en son onu profil sayfamda çekiştirirken demiştim halbuki
sonuçta bende hedefime ulaştım bu seneki oscar törenlerine sizi kazandırdım ya bu bana yeter
ben izlememki. Ben gece 2 den sonra odama geçip telefondan sadece foruma giriyorum. Tv falan bakmam yani. kazandiramadinsonuçta bende hedefime ulaştım bu seneki oscar törenlerine sizi kazandırdım ya bu bana yeter
geçen sene 04 te uyumaya gitmiştim fazla dayanamamıştım uykusuzluğa ama bu sene talimliyim bu konuda sabaha kadar burdayım yalnız benim sevmediğim filmler veya sanatçılar ödül aldıkça uyku tekrar bastırabilir
ben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmioscar törenleri bu akşammıydı konuyu kim açıyordu bu arada @OzaN @sürgünüm
@sokak sanati sende tören sonuna kadar gitme bir yere madem hala burdasın iki çift oscar dedikodusu yaparız sonra gidersin
akşam töreni kimler takip edecekti @Forumdash aramızda yok ama en azından geçen seneki kadro katılır umarım? burdan @xemrexxx @mrt-06 @masacre @cevaa @Doğu @Bully @denizz19 @BesaleT @MEnes @legolas9900 @RüzgarGülü @Çiğdem- ve @Harunnn60 unda kulağını çınlatalım
@dosimosi sende sabahlıyorsun nasıl olsa, töreni kurcalada bari işe yarasın sabahlaman
saat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyorben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmi
hhahaha ohaaa sende yat zıbar bence konuda kim ödül almıs yarın gelince bak uykundanda olmazsın ayollsaat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyor
zaten her gece dizi film gecesi şeklinde geçiyor oscar akşamı oscar a takılırım benim açımdan problem olmayacaktırhhahaha ohaaa sende yat zıbar bence konuda kim ödül almıs yarın gelince bak uykundanda olmazsın ayoll
Okul yok iş güç yok ayoll nasıl bukadar serbest bırakıyorlar seni ayollzaten her gece dizi film gecesi şeklinde geçiyor oscar akşamı oscar a takılırım benim açımdan problem olmayacaktır
ekmek elden su gölden yan gelip yatmak varken okulla işle niye uğraşıyımkiOkul yok iş güç yok ayoll nasıl bukadar serbest bırakıyorlar seni ayoll
hhaha askerliği ne yapacaksın ayoll yoksa bedellimi hallediceksin sen oradanda kaçarsın kesin .Aekmek elden su gölden yan gelip yatmak varken okulla işle niye uğraşıyımki
30 una kadar beklerim sonrada bedelli çıkar tekrar nasılolsa ödesin bizimkiler, başka ne işleri var onunladamı ben uğraşıcamhhaha askerliği ne yapacaksın ayoll yoksa bedellimi hallediceksin sen oradanda kaçarsın kesin .A