2016 Fences - Film Yorumları

zaten ben böyle gerçekleri anlattıkça siz daha çok kenetleniyorsunuz
oysa kendi halinize bıraksam sizi iki günde saç baş birbirinize gireceksiniz
yo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz
hatta dahada iyiyiz

Tamda zamaninda gelmişsin

sende birtanemsin kiymetlimsin 😉 <3
öfff konuyu batırdınız gidin profil sayfasında övüşün burda oscar ı kurcalıyoruz yani ciddi konulara parmak atıyoruz
yalan yanlış övgülerle batırmayalım konuyu ? rica ediyorum yani sizi konu dışına alalım

yo sen uzun zamandir bizle uğrasmıyordun biz hala iyiyiz
hatta dahada iyiyiz
dün nerdeyse birbirinize girecekmişsiniz hatta @Bully nin son bir mesajı var yani konuyu biraz daha açalım bunu derken ne demek istiyordun diye sormuş sana ? ben oraya seyirci gelmesem birbirinize girecektiniz benim inadıma problemlerinizi ertelemeyi seçtiniz

kim sana bizi çağir dedi, hadi tamam çağırdinda sen niye @Bully e laf attin ? onu sana karşı savunduğumu unuttun herhalde ve zirvemdeki isim olduğunuda en son onu profil sayfamda çekiştirirken demiştim halbuki

kim sana bizi çağir dedi, hadi tamam çağırdinda sen niye @Bully e laf attin ? onu sana karşı savunduğumu unuttun herhalde ve zirvemdeki isim olduğunuda en son onu profil sayfamda çekiştirirken demiştim halbuki
ben gelip oscar ı izleyesiniz diye çağırdım bilsem birbirinizi öveceksiniz töbe çağırmazdım
zaten bilmem lazımdıda elim durmuyorki öylesine hızımı alamayıp sizide etiketlemişim lanet olsun

konuyu açayim burda @destere , senin gibi forum hakkinda kötü planlari olanlara firsat vermemek icin ve forumun huzuru için sabahlayacak imasinda bulundum @Bully e ve bunuda açiklamis oldum sayende teşekkürler
ona sira gelmemisti

sonuçta bende hedefime ulaştım bu seneki oscar törenlerine sizi kazandırdım ya bu bana yeter

geçen sene 04 te uyumaya gitmiştim fazla dayanamamıştım uykusuzluğa ama bu sene talimliyim bu konuda sabaha kadar burdayım yalnız benim sevmediğim filmler veya sanatçılar ödül aldıkça uyku tekrar bastırabilir

ben izlememki. Ben gece 2 den sonra odama geçip telefondan sadece foruma giriyorum. Tv falan bakmam yani. kazandiramadin

ben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmi

ben çok geç yatamıyorum cnm ama bu aralar 3 ü bulmaya basladım yinede yetmez galiba sabahın 5 inde baslıyor onlar değilmi
saat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyor

saat 04 te anca oscar dedikoduları başlar 05 civarı ıvır zıvır hediyeler dağıtılır en kuvvetli hediyeler 06 ila 08 arasında dağıtılacak ona göre sabahlaman gerekiyor
hhahaha ohaaa sende yat zıbar bence konuda kim ödül almıs yarın gelince bak uykundanda olmazsın ayoll

hhahaha ohaaa sende yat zıbar bence konuda kim ödül almıs yarın gelince bak uykundanda olmazsın ayoll
zaten her gece dizi film gecesi şeklinde geçiyor oscar akşamı oscar a takılırım benim açımdan problem olmayacaktır

hhaha askerliği ne yapacaksın ayoll yoksa bedellimi hallediceksin sen oradanda kaçarsın kesin
.A
30 una kadar beklerim sonrada bedelli çıkar tekrar nasılolsa
ödesin bizimkiler, başka ne işleri var onunladamı ben uğraşıcam