tamamda cnm sankı ilk sezon zombilere çok yer olmadan insanlarla durgun şekilde geçecek gibi görünüyor tanıtımdan o hissi aldım benZannetmiyorum çünkü ilk sezon 6 bölüm ve cok ciddi para harcanmis dizi tutsun diye herseyi yaptılar
tamamda cnm sankı ilk sezon zombilere çok yer olmadan insanlarla durgun şekilde geçecek gibi görünüyor tanıtımdan o hissi aldım benZannetmiyorum çünkü ilk sezon 6 bölüm ve cok ciddi para harcanmis dizi tutsun diye herseyi yaptılar
Sen fragmanin tamamını izledin mi?tamamda cnm sankı ilk sezon zombilere çok yer olmadan insanlarla durgun şekilde geçecek gibi görünüyor tanıtımdan o hissi aldım ben
izledim ama tedavi falan ilk 3-4 bölüm sankı zombisiz gidipte son 5-6 bölüm zombilere ağırlık gelecek gibi hissettim benSen fragmanin tamamını izledin mi?
Olabilir ama 5-6 cok uzun abartma bence o zmana kadar izleyici kaçarizledim ama tedavi falan ilk 3-4 bölüm sankı zombisiz gidipte son 5-6 bölüm zombilere ağırlık gelecek gibi hissettim ben
aaa bende oyüzden diyorum işte durgun sıkıcı olabilir diye çünkü sezonun sankı sezon finaline kadar zombisiz gidecek gibi hissettim ben ama inş yanılırımOlabilir ama 5-6 cok uzun abartma bence o zmana kadar izleyici kaçar2.Bölümün sonu ile başlar en kötü.
yoo aslında senaryo güzel olursa fazla sıkıcı olmaz bi aralar mini dizi vardı in the flash diye fazla zombi yoktu ama genede iyiydi tabi ingilizler süper senaryo yazıyor ondandıraaa bende oyüzden diyorum işte durgun sıkıcı olabilir diye çünkü sezonun sankı sezon finaline kadar zombisiz gidecek gibi hissettim ben ama inş yanılırım
neyden kaynaklandığını ana dizide işlenilmesi en uygunuydu zatenÖnemli Bilgiler.
*Fear The Walking Dead ilk sezonu 60 dakikalık 6 bölümden oluşacak .
*Fear ana diziye oranla çok daha zombi , çok daha fazla gerilim ve aksiyonlu olucak
*Fearın 2 sezonu kesin çekilecek ancak 5 sezon sürmesi planlanıyor.
*Fearda ana dizimizThe Walking dead'e ufak ufak göndermeler olacak ancak iki grup birbiriyle karşılaşmayacak ..
*Fearda hastalığın neyden kaynaklandığından çok ilk anları ve nasıl dünyayı ele geçirdiği anlatılacak .
*Fearın ilk sezon maliyeti 30 Milyon dolar .
virüsün ilk yayıldığı zamanı anlatmaları çok iyi olmuş , dizinin tutması için ilk fear the walking dead yaptılar şimdi de hikayeyi ilk anlara çevirdiler.neyden kaynaklandığını ana dizide işlenilmesi en uygunuydu zaten
Bence bu şekilde olması daha iyi oldu ama belki zaman atlaması yapıp bizimkilerin zamanına gelebilirlerBekliyoruz bakalım ama ben yan dizi denilince @Çiğdem- bizim CW dizileri gibi ortak bölümler olur diye düşündüm, ama olmayacağını söylüyorsun Harun.
niye twd de tanınıyorlarmıydı bir daryl tanınıyordu blade ve şehrin azizlerinde oynamıştı başka tanınan oyuncu yokBence bu şekilde olması daha iyi oldu ama belki zaman atlaması yapıp bizimkilerin zamanına gelebilirlerbenim tek korkum başroller cok yaşlı ve hiç tanınmıyorlar hala anlam veremedim bu olayabir TWD ilk sezon başrollerine bak birde buna(
yok artık.niye twd de tanınıyorlarmıydı bir daryl tanınıyordu blade ve şehrin azizlerinde oynamıştı başka tanınan oyuncu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?