Fear The Walking Dead Tanıtım Fragmanı!

Zannetmiyorum çünkü ilk sezon 6 bölüm ve cok ciddi para harcanmis dizi tutsun diye herseyi yaptılar :D
tamamda cnm sankı ilk sezon zombilere çok yer olmadan insanlarla durgun şekilde geçecek gibi görünüyor tanıtımdan o hissi aldım ben:F

Olabilir ama 5-6 cok uzun abartma bence o zmana kadar izleyici kaçar :D 2.Bölümün sonu ile başlar en kötü.
aaa bende oyüzden diyorum işte durgun sıkıcı olabilir diye çünkü sezonun sankı sezon finaline kadar zombisiz gidecek gibi hissettim ben ama inş yanılırım :F:F:F

aaa bende oyüzden diyorum işte durgun sıkıcı olabilir diye çünkü sezonun sankı sezon finaline kadar zombisiz gidecek gibi hissettim ben ama inş yanılırım :F:F:F
yoo aslında senaryo güzel olursa fazla sıkıcı olmaz bi aralar mini dizi vardı in the flash diye fazla zombi yoktu ama genede iyiydi tabi ingilizler süper senaryo yazıyor ondandır

Fragmanı beğendim açıkçası ben, çok güzel olmuş. Merakla bekliyorum ilk bölümü. :Z

Tam bir ay kaldı..

Ben bu konuya yorum yaptım diye hatırlıyordum. Galiba o ara internet yavaştı kafada yapıp yazıya dökememişim. :D

Fragmanı öyle çok beğenmedim ama dizinin virüsün başını konu alması süper. :) İzleyeceğiz bakalım. :):)

Önemli Bilgiler. :)

*Fear The Walking Dead ilk sezonu 60 dakikalık 6 bölümden oluşacak .
*Fear ana diziye oranla çok daha zombi , çok daha fazla gerilim ve aksiyonlu olucak
*Fearın 2 sezonu kesin çekilecek ancak 5 sezon sürmesi planlanıyor.
*Fearda ana dizimizThe Walking dead'e ufak ufak göndermeler olacak ancak iki grup birbiriyle karşılaşmayacak ..
*Fearda hastalığın neyden kaynaklandığından çok ilk anları ve nasıl dünyayı ele geçirdiği anlatılacak .
*Fearın ilk sezon maliyeti 30 Milyon dolar .

Önemli Bilgiler. :)

*Fear The Walking Dead ilk sezonu 60 dakikalık 6 bölümden oluşacak .
*Fear ana diziye oranla çok daha zombi , çok daha fazla gerilim ve aksiyonlu olucak
*Fearın 2 sezonu kesin çekilecek ancak 5 sezon sürmesi planlanıyor.
*Fearda ana dizimizThe Walking dead'e ufak ufak göndermeler olacak ancak iki grup birbiriyle karşılaşmayacak ..
*Fearda hastalığın neyden kaynaklandığından çok ilk anları ve nasıl dünyayı ele geçirdiği anlatılacak .
*Fearın ilk sezon maliyeti 30 Milyon dolar .
neyden kaynaklandığını ana dizide işlenilmesi en uygunuydu zaten

Bekliyoruz bakalım ama ben yan dizi denilince @Çiğdem- bizim CW dizileri gibi ortak bölümler olur diye düşündüm, ama olmayacağını söylüyorsun Harun. :(

Bekliyoruz bakalım ama ben yan dizi denilince @Çiğdem- bizim CW dizileri gibi ortak bölümler olur diye düşündüm, ama olmayacağını söylüyorsun Harun. :(
Bence bu şekilde olması daha iyi oldu ama belki zaman atlaması yapıp bizimkilerin zamanına gelebilirler :D benim tek korkum başroller cok yaşlı ve hiç tanınmıyorlar hala anlam veremedim bu olaya :( bir TWD ilk sezon başrollerine bak birde buna :((

Bence bu şekilde olması daha iyi oldu ama belki zaman atlaması yapıp bizimkilerin zamanına gelebilirler :D benim tek korkum başroller cok yaşlı ve hiç tanınmıyorlar hala anlam veremedim bu olaya :( bir TWD ilk sezon başrollerine bak birde buna :((
niye twd de tanınıyorlarmıydı bir daryl tanınıyordu blade ve şehrin azizlerinde oynamıştı başka tanınan oyuncu yok