bu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biriBu diziyi ilk sezon izleyip bıraktım. Z nationa elimi sürmedim bile
yalnız z. nation kötü dizi değil komedi yönü daha fazla sıkmadan gidiyor
bu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biriBu diziyi ilk sezon izleyip bıraktım. Z nationa elimi sürmedim bile
Mesajına avatarındaki gibi bakıyorum şu an. Kaliteden şaşmazdın, ne oldu sana?çakma TWD dizilerini seviyorsan Z Nation da izleyebilirsin biz @Çiğdem- le bayağı izlemiştik üçüncü sezona kadar gittik nerdeysehem zombiler at gibi koşturuyor bu dizide hogatha ile @Forumdash ın pilli oğlanı bile bunlar kadar hız yapamaz
kalite derken bahsettiğin dizi eğer fear walking dead ise arada bir kaliteden şaşmak bünyeme iyi geliyor diyebilirimMesajına avatarındaki gibi bakıyorum şu an. Kaliteden şaşmazdın, ne oldu sana?
FTWD, babası olan TWD'den daha tempolu gözüküyor. Tempo sevmez misin, Fokcuk?kalite derken bahsettiğin dizi eğer fear walking dead ise arada bir kaliteden şaşmak bünyeme iyi geliyor diyebilirim
tempo seviyorsan seni z. nation a davet ediyorumFTWD, babası olan TWD'den daha tempolu gözüküyor. Tempo sevmez misin, Fokcuk?
Tmm özledin beni biliyoruzbu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biriz. nation ı ise @Çiğdem- le birlikte foruma yutturmaya çalışmıştık ama kimseye satamadık malesef kabak bizim başımızda patladı
yalnız z. nation kötü dizi değil komedi yönü daha fazla sıkmadan gidiyoryeterki dizide mantık arama onun haricinde izlemek sıkıntı yaratmıyor
bu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biriz. nation ı ise @Çiğdem- le birlikte foruma yutturmaya çalışmıştık ama kimseye satamadık malesef kabak bizim başımızda patladı
yalnız z. nation kötü dizi değil komedi yönü daha fazla sıkmadan gidiyoryeterki dizide mantık arama onun haricinde izlemek sıkıntı yaratmıyor
Aaa evet komedi olarak eğlenceli bir dizi gibiydi Z Nation @DarkLegenD sevebilir ama kendisi olmuş zaten zombi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?