AMC Fear the Walking Dead - 3. Sezon Yorumları

Bu diziyi ilk sezon izleyip bıraktım. Z nationa elimi sürmedim bile:A
bu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biri :) z. nation ı ise @Çiğdem- le birlikte foruma yutturmaya çalışmıştık ama kimseye satamadık malesef kabak bizim başımızda patladı :)
yalnız z. nation kötü dizi değil komedi yönü daha fazla sıkmadan gidiyor :) yeterki dizide mantık arama onun haricinde izlemek sıkıntı yaratmıyor :)

çakma TWD dizilerini seviyorsan Z Nation da izleyebilirsin biz @Çiğdem- le bayağı izlemiştik üçüncü sezona kadar gittik nerdeyse :) hem zombiler at gibi koşturuyor bu dizide hogatha ile @Forumdash ın pilli oğlanı bile bunlar kadar hız yapamaz :)
Mesajına avatarındaki gibi bakıyorum şu an. Kaliteden şaşmazdın, ne oldu sana?

FTWD, babası olan TWD'den daha tempolu gözüküyor. Tempo sevmez misin, Fokcuk?
tempo seviyorsan seni z. nation a davet ediyorum:) ordaki tempoyu hiçbir yerde bulamazsın? ussein boltun yaptığı hız ordaki zombilerin hızının onda biri kadar anca vardır :)

bu @Harunnn60 un foruma yutturmaya çalıştığı çöplerden biri :) z. nation ı ise @Çiğdem- le birlikte foruma yutturmaya çalışmıştık ama kimseye satamadık malesef kabak bizim başımızda patladı :)
yalnız z. nation kötü dizi değil komedi yönü daha fazla sıkmadan gidiyor :) yeterki dizide mantık arama onun haricinde izlemek sıkıntı yaratmıyor :)
Tmm özledin beni biliyoruz :A Özele gel. :A @Çiğdem- @Forumdash

Tmm özledin beni biliyoruz :A Özele gel. :A @Çiğdem- @Forumdash
Aaa evet komedi olarak eğlenceli bir dizi gibiydi Z Nation @DarkLegenD sevebilir ama kendisi olmuş zaten zombi :A :A :A

@Harunnn60 Evet @destere seni soruyor ben geliyorum forumda niye yok diye özlemiş oda seni :A :A :A