Fear the Walking Dead 2.Sezon Başlangıç Tarihi Belli Oldu!

ayyy vlla colny 1.bölümü hiç beğenmedim izleyince bana hak vericeksin bence ama senin hatrına 2.bölümede şans vericem ama uzaylılardan ses çıkmazsa eğer yavas yavas kaçarım yanı uzaylıalr için bakıcaktım ben o diziye :A:A:A
Aaa Çiğdem beni yalnız bırakma ona göre valla. :D

Aaa Çiğdem beni yalnız bırakma ona göre valla. :D
beğenmediğim halde dizi izlcek durma dğeilim çünkü ço dizim var cnm limitreyi bile hoşuma gitmeyince bırakmıştım yanı bu kalabalıkta hoşuma gitmeyenleri listeme zorlamıcam ama fear walking deadı devam ederim büyük ihtimalle bırakıcağımı sanmıyorum:F

beğenmediğim halde dizi izlcek durma dğeilim çünkü ço dizim var cnm limitreyi bile hoşuma gitmeyince bırakmıştım yanı bu kalabalıkta hoşuma gitmeyenleri listeme zorlamıcam ama fear walking deadı devam ederim büyük ihtimalle bırakıcağımı sanmıyorum:F
Fear TWD bu sezon iyi olacak umutlu gibiyim diyeyim. :X Ama bu kadar erken başlaması bende şüphe uyandırdı.

ilk sezondan bir bölümü kızkardeşim izliyordu bende izledim çok beğenmiştim
ama devam edemedim dizilerimi bitireyimde inşallah izlerim bunuda:)

helal olsun sana :) twd ve z. nation bize yeter biz bu kötü taklit diziyi izlemeyelim :)