Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Önemli sahneleri izledim ben.
önem kişiden kişiye değişir mesela önemli yer diye sen gidip sinanla yağız sahnelerini izlersin ben gidip hazan ece sahnelerini izlerim yani tam net sahneyi belirtmen lazımdı
@mrt-06 de fazilet şirretini izlesin zaten öyle yaşlı şirret teyzelere alışkanlığı var perran teyzeden dolayı

Ben Fazilet Sinan Hazan sahnelerini izliyorum. Ece senin olsun birde evin küçük kızı ile Sinan'İn yılışık sevgilisi ve Kötü yenge için.

Ben Fazilet Sinan Hazan sahnelerini izliyorum. Ece senin olsun birde evin küçük kızı ile Sinan'İn yılışık sevgilisi ve Kötü yenge için.
kötü yenge şirret mirret ama at gibi bişey onu izlemekten dolayı mutluyum ben
hiç yoktan iyidir

Yengenin eski mesleği iç çamaşırı mankenliğiymiş dizi arada spinoff verse efsane olur.
evlere özel servise gidiyormuş acaba ne servisinde bulundu
ama belkide aklımıza kötü şeyler getiriyoruz çay kahve ikram etmişte olabilir

Her sahnesi önemli ne Got mu bu 😱

Ben Türk dizilerini youtubeden 1.5 veya 2 hızında izliyorum ve çoğu yeri atliyorum çok hoş oluyor
aynı taktiği artık uzun zamandır bende uygulamaya başladım zamandan tasarruf edip kalitede yoğunlaşma sağlıyoruz

Bi kaç yorumda okudum.
öyle bir ters köşe olur bence de.
Zaten Sinan Yağız a demişti. Abi bu arada Hazan o sectigin kızdan daha güzel diye. Fazileti merak ediyorum ben ne yapar acaba öyle bir durumda.
Sen benim erkek Fatmamabak senle başlar cümlesi devamını senarist bilir.

Zaten Sinan Yağız a demişti. Abi bu arada Hazan o sectigin kızdan daha güzel diye. Fazileti merak ediyorum ben ne yapar acaba öyle bir durumda.
Sen benim erkek Fatmamabak senle başlar cümlesi devamını senarist bilir.

Her yol mubah Fazilet Annem için. Sıkıntı yok.

Ben ilk bölümden beri bakamadım ama tekrarlarına rast gelip bakıyorum çok güzel Fazilet karakteri süpr çok fena bir karakter izlemesi keyifli valla

Bugün misafirin gelmesiyle zorunlu açılan ekranla izledim diziyi. Çok güzel bir proje olmuş bence, kadrosu da enfes. Oyunculuklar harika da Nazan Kesal bir bölüm boyunca 10 kere kavga edip bir kadının kapısını yumrukladı resmen.
Reytingleri idare ediyordur herhalde, dizi reytinglerine bakmadım daha ama bence rahat iş yapabilecek bir dizi. Yolu açık olsun diyeyim, denk geldikçe bakacağım diziye.