Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Silmişler eleştiriye tahammülleri yok.:F
Bir mesajında 'hikmetimden sual olunduğu nerde görülmüş' tarzında bir mesaj kullandım. Bu MY'den bir replik değil mi kanuninin. (b)
O kadar kibirli miydi kanuni? :A
Onun çevresindeki kişiler diyordu hikmetinden sual olunmaz diye ama onu hatırlamıyorum .
Kirgin Kezbanlar konusunda sonuna kadar katiliyorum. :D

Kutsal yaptılar kendilerini. Değişik bir hanedan Osmanlı.:D
En iyisi Atatürk dönemiydi. Esir olunan zamanlar değil Kurtuluş yılları

Kutsal yaptılar kendilerini. Değişik bir hanedan Osmanlı.:D
Bir de bana sürekli Osmanlı zamanından ecdadımız falan demesinler. Adam çocuklarını katlediyor bilmem ne yapıyor sonra ecdadımız falan. Bıraksınlar bu işleri. Adam güç için oğullarını öldürüyor. Hepsi

Bir de bana sürekli Osmanlı zamanından ecdadımız falan demesinler. Adam çocuklarını katlediyor bilmem ne yapıyor sonra ecdadımız falan. Bıraksınlar bu işleri. Adam güç için oğullarını öldürüyor. Hepsi

Zaten ecdat mı kalmış. Anneler hep slaw. Annedende kanın yarısının alındığı düşünülürse ortada Osman beyin kanından kimse kalmaz.:D

Zaten ecdat mı kalmış. Anneler hep slaw. Annedende kanın yarısının alındığı düşünülürse ortada Osman beyin kanından kimse kalmaz.:D

ben de @destere niye bu diziyi bu ka sevdi diyordum yine @Çiğdem- le ortak kullanacağı bir topik parlak bulmuş :A @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06
(çiğdem ortada ok var unutma ona basıcan:A)
bu haftaki bölümü daha dün izledim geç kaldım biraz ama yine güzel bir bölümdü izlediğim için mutluyum:) yarın tekrar hazan ve afranın muhteşem güzelliğiyle sarhoş olacağız ne mutlu bize :) bu arada sende dizideki parlakları gizlice dikizliyorsun sanırım benden önce haberin var konudan :)

Bu çocuk da hasta olacak soyuna soyuna :A
musluk patlattılar oğlanın totosunda? tabi soyunması şart başka türlü fanı totoya sokup kurutmak imkansız :))

bu haftaki bölümü daha dün izledim geç kaldım biraz ama yine güzel bir bölümdü izlediğim için mutluyum:) yarın tekrar hazan ve afranın muhteşem güzelliğiyle sarhoş olacağız ne mutlu bize :) bu arada sende dizideki parlakları gizlice dikizliyorsun sanırım benden önce haberin var konudan :)

musluk patlattılar oğlanın totosunda? tabi soyunması şart başka türlü fanı totoya sokup kurutmak imkansız :))
bak bu ilgimi çekti:A

@denizz19 @mrt-06

#TeamEce #DayanEce
Ecesiz dizi dizi değildir ece çikolatasına benzer kendisi :bhr:

ben de @destere niye bu diziyi bu ka sevdi diyordum yine @Çiğdem- le ortak kullanacağı bir topik parlak bulmuş :A @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06
(çiğdem ortada ok var unutma ona basıcan:A)
erkek olsaydı fazilet teyze bu sahnede kesin komşu kadına tecavüz ederdi allahtan erkek değil :)
@destere fazilet hanımı kızları diye bu oğlanlarımı izliyormuş 😱😱😱