O Kezbanlar konusu mu? MY ne alaka o Cuma günü değil mi?
Silmişler eleştiriye tahammülleri yok.
Bir mesajında 'hikmetimden sual olunduğu nerde görülmüş' tarzında bir mesaj kullandım. Bu MY'den bir replik değil mi kanuninin.
O Kezbanlar konusu mu? MY ne alaka o Cuma günü değil mi?
O kadar kibirli miydi kanuni?Silmişler eleştiriye tahammülleri yok.
Bir mesajında 'hikmetimden sual olunduğu nerde görülmüş' tarzında bir mesaj kullandım. Bu MY'den bir replik değil mi kanuninin.![]()
O kadar kibirli miydi kanuni?
Onun çevresindeki kişiler diyordu hikmetinden sual olunmaz diye ama onu hatırlamıyorum .
Kirgin Kezbanlar konusunda sonuna kadar katiliyorum.![]()
Yep.Kibrin hası vardı adamda.
Kul'larım diyen adamda kibir olmaz mı.![]()
Yep.
Ben Allahın yer yüzündeki gölgesi diyordu ya hani. Ben acaba günah bir şey mi diye çok düşünmüştüm onu. Hala da düşünüyorum.![]()
En iyisi Atatürk dönemiydi. Esir olunan zamanlar değil Kurtuluş yıllarıKutsal yaptılar kendilerini. Değişik bir hanedan Osmanlı.![]()
Bir de bana sürekli Osmanlı zamanından ecdadımız falan demesinler. Adam çocuklarını katlediyor bilmem ne yapıyor sonra ecdadımız falan. Bıraksınlar bu işleri. Adam güç için oğullarını öldürüyor. HepsiKutsal yaptılar kendilerini. Değişik bir hanedan Osmanlı.![]()
En iyisi Atatürk dönemiydi. Esir olunan zamanlar değil Kurtuluş yılları
Bir de bana sürekli Osmanlı zamanından ecdadımız falan demesinler. Adam çocuklarını katlediyor bilmem ne yapıyor sonra ecdadımız falan. Bıraksınlar bu işleri. Adam güç için oğullarını öldürüyor. Hepsi
En iyisi Atatürk dönemiydi. Esir olunan zamanlar değil Kurtuluş yılları
Bir de bana sürekli Osmanlı zamanından ecdadımız falan demesinler. Adam çocuklarını katlediyor bilmem ne yapıyor sonra ecdadımız falan. Bıraksınlar bu işleri. Adam güç için oğullarını öldürüyor. Hepsi
Soyunmadan is bulmasi zor yetenegi sifirin altinda eksi 8Bu çocuk da hasta olacak soyuna soyuna![]()
bu haftaki bölümü daha dün izledim geç kaldım biraz ama yine güzel bir bölümdü izlediğim için mutluyum
musluk patlattılar oğlanın totosunda? tabi soyunması şart başka türlü fanı totoya sokup kurutmak imkansızBu çocuk da hasta olacak soyuna soyuna![]()
bak bu ilgimi çektibu haftaki bölümü daha dün izledim geç kaldım biraz ama yine güzel bir bölümdü izlediğim için mutluyumyarın tekrar hazan ve afranın muhteşem güzelliğiyle sarhoş olacağız ne mutlu bize
bu arada sende dizideki parlakları gizlice dikizliyorsun sanırım benden önce haberin var konudan
musluk patlattılar oğlanın totosunda? tabi soyunması şart başka türlü fanı totoya sokup kurutmak imkansız)
erkek olsaydı fazilet teyze bu sahnede kesin komşu kadına tecavüz ederdi allahtan erkek değil
@destere fazilet hanımı kızları diye bu oğlanlarımı izliyormuş 😱😱😱erkek olsaydı fazilet teyze bu sahnede kesin komşu kadına tecavüz ederdi allahtan erkek değil![]()
rüyalarında da oğlanla güreş tutuyormuş destere
yeni bölümü hala izleyemedim bu sayfayada girmedimki spoiler yerim korkusuyla ama sanırım kimse izlememiş
Bölüm baya iyi geliyor.![]()
yeni bölümü hala izleyemedim bu sayfayada girmedimki spoiler yerim korkusuyla ama sanırım kimse izlememiş![]()
öyle şey mi olur her sahnesi önemli. hem bu emeğe saygısızlık baştan sona izlemedin mi yani şimdi?Önemli sahneleri izledim ben.![]()