Hazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz0:15 de olan ecünnü kız sanırım bu Kerime@kerem Geldi aklıma kız kılığına girse isim düşünse Kerime yapardı sanırım
Hazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz0:15 de olan ecünnü kız sanırım bu Kerime@kerem Geldi aklıma kız kılığına girse isim düşünse Kerime yapardı sanırım
Aaa evet sonradan anladım kerem diyince ama videoda çok hızlı geçiyor nasıl fark ettiysenizHazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz
Alıcı gözle baktığımız içinAaa evet sonradan anladım kerem diyince ama videoda çok hızlı geçiyor nasıl fark ettiyseniz
Tanımadım için olabilirmi Kerimeyi acabaAlıcı gözle baktığımız içinSenin gözlerinde katarakta var tabi görmemen normal
Kerimeyi forumda tanımayan mı var be yalancı seniTanımadım için olabilirmi Kerimeyi acaba
Aaa kim ki @xemrexxx daha önceden videolarını attıysada unuttumKerimeyi forumda tanımayan mı var be yalancı seni
Aaa yok bunu hatırlamadım @kerem de göstermişti pamuk prensesin cadı vüey annesine benziyor demiştim
Alzammer başlangıcı da var sende zaarAaa yok bunu hatırlamadım @kerem de göstermişti pamuk prensesin cadı vüey annesine benziyor demiştim
Hhaha one beAlzammer başlangıcı da var sende zaar
Bunama hastalığı varya kız gavurcasını yazdımHhaha one be
Sen gevurcayı nerden biliyonBunama hastalığı varya kız gavurcasını yazdım
Kursa gittim kızSen gevurcayı nerden biliyon
Lanet olsun ne güzel izliyecektik işte bu aksam
Ay bu nille Sinan tam tencere kapak gibiler.ss
Sıkıcılaştı gibi .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?