Hazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz0:15 de olan ecünnü kız sanırım bu Kerime@kerem Geldi aklıma kız kılığına girse isim düşünse Kerime yapardı sanırım
![]()
![]()
![]()
Hazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz0:15 de olan ecünnü kız sanırım bu Kerime@kerem Geldi aklıma kız kılığına girse isim düşünse Kerime yapardı sanırım
![]()
![]()
![]()
Aaa evet sonradan anladım kerem diyince ama videoda çok hızlı geçiyor nasıl fark ettiysenizHazan o be kerime senin gibi buruşuk bi teyzemiz![]()
Alıcı gözle baktığımız içinAaa evet sonradan anladım kerem diyince ama videoda çok hızlı geçiyor nasıl fark ettiyseniz![]()
Tanımadım için olabilirmi Kerimeyi acabaAlıcı gözle baktığımız içinSenin gözlerinde katarakta var tabi görmemen normal
![]()
Kerimeyi forumda tanımayan mı var be yalancı seniTanımadım için olabilirmi Kerimeyi acaba![]()
![]()
![]()
Aaa kim ki @xemrexxx daha önceden videolarını attıysada unuttumKerimeyi forumda tanımayan mı var be yalancı seni![]()
Aaa yok bunu hatırlamadım @kerem de göstermişti pamuk prensesin cadı vüey annesine benziyor demiştim
Alzammer başlangıcı da var sende zaarAaa yok bunu hatırlamadım @kerem de göstermişti pamuk prensesin cadı vüey annesine benziyor demiştim![]()
![]()
![]()
Hhaha one beAlzammer başlangıcı da var sende zaar![]()
Bunama hastalığı varya kız gavurcasını yazdımHhaha one be![]()
Sen gevurcayı nerden biliyonBunama hastalığı varya kız gavurcasını yazdım![]()
Kursa gittim kızSen gevurcayı nerden biliyon![]()
![]()
![]()
Lanet olsun ne güzel izliyecektik işte bu aksam
Ay bu nille Sinan tam tencere kapak gibiler.ss
Sıkıcılaştı gibi .s