Erkan Birgören, Karagül'ü de yazmış bir senaristtir. Ve işin ehli olduğundan ben dizinin ilgi göreceğine eminim. Karagüldeki gibi çok ters köşeler görmen mümkün. İzlemedim ama öyle olacaktırDiziye karşı ön yargiliydim ama tükürdüğümü yaladım.
Faziletin sen kendini bulunmaz hint kumaşı mi sanıyorsun be sahnesine denk geldim. Tek kelime ile harikaydı. Kadındaki hırs falan herşey çok iyi şekilde ortaya konulmuş ve ileride ne olacağı hakkında da çok bir tahminim yok dizi konusu ile. Zengin adamın karısı öldü. Ama nedense bana adam o küçük kıza karşı ilgisi var gibi geldi ama Fazilet adama kanca da atar. O erkek tavırlı kız kardeş hangi adam ile olacak? Falan. Konusu değişik bir dizi. Başarılar.
Bilmem takip etmedim@denizz19 şuan tekrarı var sanırım kaçta başladı biliyormusun deniz
Erkan Birgören, Karagül'ü de yazmış bir senaristtir. Ve işin ehli olduğundan ben dizinin ilgi göreceğine eminim. Karagüldeki gibi çok ters köşeler görmen mümkün. İzlemedim ama öyle olacaktır
Bilmem takip etmedim
Yalnız diziyi Afk'nin senaristi Sırma Yanık yazıyor.Erkan Birgören, Karagül'ü de yazmış bir senaristtir. Ve işin ehli olduğundan ben dizinin ilgi göreceğine eminim. Karagüldeki gibi çok ters köşeler görmen mümkün. İzlemedim ama öyle olacaktır
Bilmem takip etmedim
Yönetmenle karıştırmışım o zaman Murat Saraçoğlu yönetmen Erkan Birgören hangi diziyi yazıyordu YaYalnız diziyi Afk'nin senaristi Sırma Yanık yazıyor.
Karagül ve en son Göç Zamanı.Yönetmenle karıştırmışım o zaman Murat Saraçoğlu yönetmen Erkan Birgören hangi diziyi yazıyordu Ya
Heh şimdi buldum Kırlangıç FırtınasıKaragül ve en son Göç Zamanı.
Oha son 3 diziside konak dizisi.Heh şimdi buldum Kırlangıç Fırtınası
Adamın Konak fantezisi var demekOha son 3 diziside konak dizisi.
İzlemeni tavsiye ederim. Dizi sadece tek bir kişi üzerine kurulu değil. Neredeyse çoğu karakter on planda gibi. Fazilet Hanım özellikle fazla bir şekilde önde.Erkan Birgören, Karagül'ü de yazmış bir senaristtir. Ve işin ehli olduğundan ben dizinin ilgi göreceğine eminim. Karagüldeki gibi çok ters köşeler görmen mümkün. İzlemedim ama öyle olacaktır
Bilmem takip etmedim
Baştan sona izlemedim. Bir sahneye denk geldim oradan sonrasında devam ettim. 22 gibi bitti galiba ya 22.10 falan bakmadım ama.Hımm tmm ben yarısına bakmıştım şuan reklam devam ediyor
😉
@*YıldırıM* sen baştan sona izledin snaırım bölüm kaçta bitti
son sahnenin devamı konusunda tahminleri alalımGüzel bitti dizi. Son sahneler iyiydi.
Dizide karakter bol bol var ve ilk bölümden hepsini iyi anlatmışlar. Deniz Baysal ile yağız aşık olacak Sinan'da sonradan gönlünü kaptiracak. Kiraz Mevsimi olayı gibi.
Favorim Fazilet Hanım ve istenmeyen gelin. İkiside çok şirret tam benim kalemim.
Anne öldü son sahnede. Fazilet yalıda giremez her halde kahya gitmez çünkü.
son sahnenin devamı konusunda tahminleri alalım
yani ordan bir taciz tecavüz olayı çıkmazmı diyorsun bence öyle bir durum var ama öyle bişey olsada kabahat kızda derim gece yarısı bir kilo boya sürünüp otel odasına gidersen kapanın şeyinde kalırsınFragmanda kız ördek gibi yürüyordu ama gelen çocuk Yağız yani böyle pislik yapmaz bana kalırsa iyi bir ufalamıştır ayar vermiştir göndermiştir yoksa karakter bir anda terse dönmüş olur.
yani ordan bir taciz tecavüz olayı çıkmazmı diyorsun bence öyle bir durum var ama öyle bişey olsada kabahat kızda derim gece yarısı bir kilo boya sürünüp otel odasına gidersen kapanın şeyinde kalırsın
Şimdi Afroşcuk meşhur olamayacak mı piss @denizz19 kılıklı Deniz kızı almadan gitti yahu .ssKız hayal kırıklığına uğradığı için seke seke yürüyor bence yoksa yanlış bir şey olmadı.
Çok tesadüfler vardı dizide tesadüf severim ama bu dizi sanki biraz abartmış.
Şimdi Afroşcuk meşhur olamayacak mı piss @denizz19 kılıklı Deniz kızı almadan gitti yahu .ss
fazilet kızıda alır yanına heralde odun değilse .ssBi Ece mahallede kalabilir. Fazilet yalıya gelin gider, Hazan'ı zaten Sinan ve Yağız havada kapacak. Afra ortada kaldı.
fazilet kızıda alır yanına heralde odun değilse .ss
Ece gitsin ay yapıma bence sana is bulurlar sjsj