Fazilet baya kırılmış EceyeDüğümü çözecem dedi ya ön plana çıkar o artık annesininde kerimanında peşini bırakmaz hazan
Kadın haklıFazilet baya kırılmış Eceye
Fazilet baya kırılmış EceyeDüğümü çözecem dedi ya ön plana çıkar o artık annesininde kerimanında peşini bırakmaz hazan
Kadın haklıFazilet baya kırılmış Eceye
Fazilet baya kırılmış Eceye
Kadın haklı
Ay ay ay.
Ben dizinin finala gitdiğini düşünüyorum. Bu senaryo onu diyor.Ay ay ay.
Aslında ölmesi iyi ya.
Yani Fazilet iyice kurulur ama şimdi senaryo kısıtlanır.
Ve şu Hazima gelininin verdiği ilaç da teşhis edilirse Fazilet ve Kızının yaptığı anlaşılır falan. Ay kafam comolokko .
Off belki de ya.Ben dizinin finala gitdiğini düşünüyorum. Bu senaryo onu diyor.
Heralde 4-4.5 reytingler memnun etmiyor.
Ellerinde diziler vardır, bitirecekler bence.Off belki de ya.
Keşke devam etse. Dur bakalım yarın oranlar ne olacak? Ab de umarım 5.5 6 alır.
Ben dizinin finala gitdiğini düşünüyorum. Bu senaryo onu diyor.
Heralde 4-4.5 reytingler memnun etmiyor.
Ya abla 5 sınırının altında. Yeni dizileri varsa harcarlar.Yok ya olurmu ratinglerde iyi fazilet bitirmezler bence
Ya abla 5 sınırının altında. Yeni dizileri varsa harcarlar.
Baksana en iyi konularını tek tek ortaya çlkarmaya ve bazı karakterleri öldürmeye başladılar senaristler
Bakalım nolacak.Tamamda ben hazımın öldüğüne pek inanmadım niyeyse ya başka birşey vardır altında diye düşünüyorum starda bildiğim babamın günahları var ufak tefek cinayetler salı başlıyor zaten başka yeni dizisi yok sanırım ya
Bakalım nolacak.
Ufat tefeki izlyecenmi?
Ufak Tefeki ben.Yok ben Kadın dizisini izlicem ya onu merak ediorum sen
Ne bileyim daha Hazan Yağız aşkı bekliyorum.Ellerinde diziler vardır, bitirecekler bence.
İnşallah yükselir aynen. Dizide olay çok Vallah.
İşte Hazan Faziletin ilk aşkından hamile kalmasının sonucu ama Ecenin babası bunu bilmiş ve kabul etmiş.Ne bileyim daha Hazan Yağız aşkı bekliyorum.
Fazilet daha tam yukselmedi.
Ece'nin çocuğu falan. Eski madigudisi babası olduğunu öğrenir ya da aldattığını düşünür kızın ihtiyarla.
Kerime ve oğlu arası.
Fazilet in bir sırrı vardı arkadaşına kizlarim bilmesin diyordu. Oooo daha neler var.
Ufak Tefeki ben.
Ya Hazanın elinde şu gazate parçalarını gördü yanlış anladı ya
İşte Hazan Faziletin ilk aşkından hamile kalmasının sonucu ama Ecenin babası bunu bilmiş ve kabul etmiş.
Bunu ne zaman nerede anlattılar?İşte Hazan Faziletin ilk aşkından hamile kalmasının sonucu ama Ecenin babası bunu bilmiş ve kabul etmiş.
Evet hangi bölümdü bilmiyorum orada demişti ilk sezondu.Bunu ne zaman nerede anlattılar?
Oha Hazan biliyor mu? Adam kim? Valla böyle bir şey varsa adam da diziye girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?