Fazilet Hanım ve Kızları 32. Bölüm - Cehennemden Geliyorum

Şimdide kendini Safiye sultan sanıyor :F Ama hep kadın sultanlar yanı erkek değil
:A :A :A

Bu tablo olur gebermenin anısına asalım @xemrexxx :F :F :F
Birde Esma sultan mı ne varmış o çıktı başımıza geçen paylaşmıştı ya da bugün tam bilmiyorum bende de unutkanlık başladı fazla sürmese bari :A :A

Birde Esma sultan mı ne varmış o çıktı başımıza geçen paylaşmıştı ya da bugün tam bilmiyorum bende de unutkanlık başladı fazla sürmese bari :A :A
Aaa evet ama Muhteşemden değil o İstanbullu Gelinde bir moruk kadın var Esma ona kafayı takmış şimdi genç aşıklar diye paylaşıyordu ordan hatırlı yorsundur :F @xemrexxx

Şimdide kendini Safiye sultan sanıyor :F Ama hep kadın sultanlar yanı erkek değil
:A :A :A

Bu tablo olur gebermenin anısına asalım @xemrexxx :F :F :F
kraliçe olmak kolay değil bak misal salı günü yeni telefon aldım akşam baktım UTC merve de aynısını kullanıyor beğenilerimiz aynıymış Sarmaşık ın kraliçesiyle :A zaten tüm rakiplerimi yolladım Mervoş gibi bak şu listeye :A faruk da demişti mervoşu yazarken benim üstün entrika zekamı örnek almış senaristler @Forumdash A:
https://fav10.net/forum/members/
bu işler @serhatt @sokak sanati @Thequeer gibi forumda mesaj yazmakla olmuyor:A

kraliçe olmak kolay değil bak misal salı günü yeni telefon aldım akşam baktım UTC merve de aynısını kullanıyor beğenilerimiz aynıymış Sarmaşık ın kraliçesiyle :A zaten tüm rakiplerimi yolladım Mervoş gibi bak şu listeye :A faruk da demişti mervoşu yazarken benim üstün entrika zekamı örnek almış senaristler @Forumdash A:
https://fav10.net/forum/members/
bu işler @serhatt @sokak sanati @Thequeer gibi forumda mesaj yazmakla olmuyor:A
Canım sen entrika görmek istiyosan kralı var bende

Ezeli ezbere biliyorum ben bu kadın orada nasıl oynadı figuran falanmıydı :A @eskici
kız saf mısın sen ezelin annesi işte.ss
maxresdefault.jpg

Canım sen entrika görmek istiyosan kralı var bende
ben türkiye kupasında yarışmıyorum bnm kulvarım şampiyonlar ligi hayatım siz kendi aranızda takılın:A

Ohaaa kör Melihamı bu kadın 😱😱😱

Ezelde her bölüm yorumunda bu kadına küfür ediyorlar :F Hiç benzemiyor şuankı hali aklımın ucuna bile gelmedi :F :F :F
Ben ilk gördüğümde tanımıştım ama biraz zorlandım tabi baya değiştirmişler :A
sen bilmezsin şimdi bu üçüz cadolozlar @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi birbirlerinin oldukları konularda açık vermek istemezler hogatha da melek teyze görüp de onunla dalga geçmesin diye kafadan salladı ama tutmadı:A
Sen de savaşı kızıştırıyorsun sanki biraz :A