kadın iki efsane dizide oynamış üstelik İG de resmen başrol özcanla aslıyı solladı kıskan çatla emi@eskici ye hava atacaktım ama yine saflıkla elime ayağıma dolandı
Bu kadına dahada gıcık kaptım şuan kör kadın demek![]()
![]()
![]()
kadın iki efsane dizide oynamış üstelik İG de resmen başrol özcanla aslıyı solladı kıskan çatla emi@eskici ye hava atacaktım ama yine saflıkla elime ayağıma dolandı
![]()
![]()
Bari baksaydın hemen internetten ben biliyordum o kadın olduğunu ama sen kimdi diye sorunca acaba yanlış mı biliyorum diye internetten baktım öyle yazdım buraya@eskici ye hava atacaktım ama yine saflıkla elime ayağıma dolandı
![]()
![]()
kız hherkes senin gibi safozz mu
Onu biliyorum zaten o yüzden öyle dedimben kaostan besleniyorum zaten![]()
Evet baktım ama zaten biliyordum o olduğunu
Onu biliyorum zaten o yüzden öyle dedim
Evet baktım ama zaten biliyordum o olduğunu![]()
![]()
Biliyordum baktığınıkız hherkes senin gibi safozz mu![]()
ay sen zaten hep rezil oluyon @destere gibi 6 ay gidiyor forumdan başka kadınlarla takılıyor sonra geliyor sana canım aşkitom diyor ; herkes senin boynuzlarına bakıp gülüyor hogathaBiliyordum baktığını
Öyle netten bakıp bilmişlik taslamakla olmuyor ben bilmedim şeyi burda üyelere sorarım kesinlikle onlar demeden araştırmam rezil olmaktan korkmucan ayoll![]()
![]()
![]()
Ben biliyordum zaten o olduğunu emin olmak için baktım sadeceBiliyordum baktığını
Öyle netten bakıp bilmişlik taslamakla olmuyor ben bilmedim şeyi burda üyelere sorarım kesinlikle onlar demeden araştırmam rezil olmaktan korkmucan ayoll![]()
![]()
![]()
ay sen zaten hep rezil oluyon @destere gibi 6 ay gidiyor forumdan başka kadınlarla takılıyor sonra geliyor sana canım aşkitom diyor ; herkes senin boynuzlarına bakıp gülüyor hogatha![]()
Hahaha beyaz peruk çok değiştirmişBen biliyordum zaten o olduğunu emin olmak için baktım sadece![]()
![]()
Ortada hiçbir şey yokken ortaya bir şey attım yanlış çıkarsa büyük rezil olurdum o yüzden baktım yanlış olsaydı söylemeyecektim ama bildiğim gibi çıkınca söyledim
@xemrexxx de yeni öğrendi bence yoksa kesin bahsederdi o diyeOrtada hiçbir şey yokken ortaya bir şey attım yanlış çıkarsa büyük rezil olurdum o yüzden baktım yanlış olsaydı söylemeyecektim ama bildiğim gibi çıkınca söyledim![]()
![]()
kız ne diye bahsediyim esma sultan gibi asil birinden senin gibi paçoza@xemrexxx de yeni öğrendi bence yoksa kesin bahsederdi o diye![]()
Ben de öyle düşünüyorum kadının Ezeldeki resmini koymuş zaten kesin araştırdı hazır araştırmışken de fotoğrafını bulup koydu buraya@xemrexxx de yeni öğrendi bence yoksa kesin bahsederdi o diye![]()
Bacım bizde engerek yılanının yüzünü ortaya çıkardık görenler gördü görmek istemeyenler 3 maymuna devamkraliçe olmak kolay değil bak misal salı günü yeni telefon aldım akşam baktım UTC merve de aynısını kullanıyor beğenilerimiz aynıymış Sarmaşık ın kraliçesiylezaten tüm rakiplerimi yolladım Mervoş gibi bak şu listeye
faruk da demişti mervoşu yazarken benim üstün entrika zekamı örnek almış senaristler @Forumdash A:
https://fav10.net/forum/members/
bu işler @serhatt @sokak sanati @Thequeer gibi forumda mesaj yazmakla olmuyor![]()
sen hayal dünyasında yaşamaya devam et bebeğimkız saf mısın sen ezelin annesi işte.ss
![]()
ben türkiye kupasında yarışmıyorum bnm kulvarım şampiyonlar ligi hayatım siz kendi aranızda takılın![]()