Fazilet Hanım ve Kızları 32. Bölüm - Cehennemden Geliyorum

@eskici ye hava atacaktım ama yine saflıkla elime ayağıma dolandı :F

Bu kadına dahada gıcık kaptım şuan kör kadın demek :A :A :A
kadın iki efsane dizide oynamış üstelik İG de resmen başrol özcanla aslıyı solladı kıskan çatla emi:A

@eskici ye hava atacaktım ama yine saflıkla elime ayağıma dolandı :F

Bu kadına dahada gıcık kaptım şuan kör kadın demek :A :A :A
Bari baksaydın hemen internetten ben biliyordum o kadın olduğunu ama sen kimdi diye sorunca acaba yanlış mı biliyorum diye internetten baktım öyle yazdım buraya :A :A

Biliyordum baktığını :A

Öyle netten bakıp bilmişlik taslamakla olmuyor ben bilmedim şeyi burda üyelere sorarım kesinlikle onlar demeden araştırmam rezil olmaktan korkmucan ayoll :A :A :A
ay sen zaten hep rezil oluyon @destere gibi 6 ay gidiyor forumdan başka kadınlarla takılıyor sonra geliyor sana canım aşkitom diyor ; herkes senin boynuzlarına bakıp gülüyor hogatha:A

Biliyordum baktığını :A

Öyle netten bakıp bilmişlik taslamakla olmuyor ben bilmedim şeyi burda üyelere sorarım kesinlikle onlar demeden araştırmam rezil olmaktan korkmucan ayoll :A :A :A
Ben biliyordum zaten o olduğunu emin olmak için baktım sadece :A :A

Hahaha beyaz peruk çok değiştirmiş :F

Ama @eskici ninde kafasını karıştırdım gerçekten omu diye bakmış :F :F :F
Ortada hiçbir şey yokken ortaya bir şey attım yanlış çıkarsa büyük rezil olurdum o yüzden baktım yanlış olsaydı söylemeyecektim ama bildiğim gibi çıkınca söyledim :A :A

kraliçe olmak kolay değil bak misal salı günü yeni telefon aldım akşam baktım UTC merve de aynısını kullanıyor beğenilerimiz aynıymış Sarmaşık ın kraliçesiyle :A zaten tüm rakiplerimi yolladım Mervoş gibi bak şu listeye :A faruk da demişti mervoşu yazarken benim üstün entrika zekamı örnek almış senaristler @Forumdash A:
https://fav10.net/forum/members/
bu işler @serhatt @sokak sanati @Thequeer gibi forumda mesaj yazmakla olmuyor:A
Bacım bizde engerek yılanının yüzünü ortaya çıkardık görenler gördü görmek istemeyenler 3 maymuna devam :A @Yiğitt @Çiğdem- @sokak sanati

kız saf mısın sen ezelin annesi işte.ss
maxresdefault.jpg

ben türkiye kupasında yarışmıyorum bnm kulvarım şampiyonlar ligi hayatım siz kendi aranızda takılın:A
sen hayal dünyasında yaşamaya devam et bebeğim :A:A