FavoriForumum'dan Dev Bir Yarışma: "En Güzel Özel Haber Logosu"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha düz bi şey olsa daha iyi olur gibi bakınca güzel ama bunu koyarsak haber aşağılarda kalır gibi :)

Orijinal birsey yapmak daha güzel bence.. Zaten bu kesin çalismam demedim, sadece deniyorum ve burada paylasiyorum.. 🙂

Adminim benim yaptığım nasıl olmuş :D

vbulletin4logox.png

Düz derken dikey olarak boyunun kısa olup eninin uzun olmasını kastetmiş, bence doğru da :)

Ben BesaleT'in dedigini çok iyi anladim, emin olun.. Ama benim demek istedigim sey; mesela Emre abi yani Kralemçi çok çok güzel birsey hazirlamis, logoyu küçültüp kullanabiliriz bu benim fikrim.. Diger üyelerin çalismalarini da çok begendim özellikle AlemTo'nun ve Besalet'in de iyiydi.. Benim demek istedigim sey; süper veya profesyonel olmasi önemli degil ama sadece özel haber oldugunu belli eden sey olsun.. Benim demek istedigim sey bu ve benim fikrime göre Kralemci'nin veya BesaleT'in logolari benim logo zevkime uyuyor.. :)

Ben BesaleT'in dedigini çok iyi anladim, emin olun.. Ama benim demek istedigim sey; mesela Emre abi yani Kralemçi çok çok güzel birsey hazirlamis, logoyu küçültüp kullanabiliriz bu benim fikrim.. Diger üyelerin çalismalarini da çok begendim özellikle AlemTo'nun ve Besalet'in de iyiydi.. Benim demek istedigim sey; süper veya profesyonel olmasi önemli degil ama sadece özel haber oldugunu belli eden sey olsun.. Benim demek istedigim sey bu ve benim fikrime göre Kralemci'nin veya BesaleT'in logolari benim logo zevkime uyuyor.. :)

Emre değil Emir:)

Çok güzel logolar yapmissiniz arkadaslar.. Çok tesekkürler :)