Demiş kadar oldun. Ama ben ne cevap vereceğim şimdi onu düşünüyorum.Nice yıllara iyiki doğdun demek geldi içimden.
Demiş kadar oldun. Ama ben ne cevap vereceğim şimdi onu düşünüyorum.Nice yıllara iyiki doğdun demek geldi içimden.
Teşekkürler Furkan.Tebrikler nice senelere..
Teşekkürler Legolas.tebrikler
Teşekkür ederim erosTebrikler deniz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler Ahmad. Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum. Ben de seni ve yorumlarını çok seviyorum. Umarım bu saygınlığını hiç yitirmezsin hayatında. Hayvansever oluşun da benim için artı bir yön zaten. Tekrar teşekkürlerForumun en sevdiğim üyelerinden Deniz .Hayvanseverliğinle benim için yerin ayrı ve senin gibi bir hayvanseveri tanıdığım için çok mutluyum.yorumlarının çok kaliteli.Daha nice yıllar forumda olman dileğiyle.tebrikler
Sağol Melih, teşekkürler.Tebrikler. Nice senelere.
Şöyle Kayıp Şehir misali bir dizi başlasa AB ci olurum.tebrikler 3.yılı görmeden ab ci olman dileğiyle
Sağol Ufuk. Şaka şaka Umut. İnşallah beraber geçer.
Tabi canım 1 yaşında beraber gezer dolaşırdık biz şimdi 2 yaşındayım büyüdüm ben oğluumDenizin küçüklüğünü bilirim ben. Hatta bu bir ara Sılaya özenip sahnelerde şarkı falan söylerdi ama bunların hepsi küçükkendi @denizz19
Sağolasın Forumdash.Tebrikler...Nice 2 senelere
Ya ya daha 2.yılındasın belli (Şimdi dicen 3 yıldır burdasında ne oldun? )Tabi canım 1 yaşında beraber gezer dolaşırdık biz şimdi 2 yaşındayım büyüdüm ben oğluum
Ne oldum değil ne olacağım demeliYa ya daha 2.yılındasın belli (Şimdi dicen 3 yıldır burdasında ne oldun? )
Ben yapılmayanı yapmak istiyorum herkes dikine ben yukardan aşağıya gidecemNe oldum değil ne olacağım demeli