FavoriForumum'da 2 Yılı Devirdik !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Herkese merhaba. Acısıyla tatlısıyla, doya doya geçirdiğim bir 2 sene. FavoriForumum'da bu güzel anları paylaştığım için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum.

7 Ocak 2012'de üye olduğum FavoriForumum'da bugün editörlük göreviyle devam ediyorum. Ve bugün günlerden 9 Ocak 2014 gerçi iki gün önce açmam lazımdı bu konuyu ama sınavlar engel oldu.

Herkesi tanıdığıma çok memnunum. Üzdüğümüz, istemeden kırdığımız arkadaşlar olduysa kusura bakmasın, mazur görsünler. Her şeye rağmen bu forumu çok seviyorum ve gidebildiği yere kadar ömrümüz yettiğince burada olacağım.
Herkese sevgiler dolusu kucaklar.

tebrikler
) iyi ki bizimlesin
)

Tebrikler.
Inşallah nice yıllar forumda olursun samimiyetin ve içtenliğinle foruma pozitif enerji verdiğini düşünüyorum dostum.

Tebrikler Nice Senelere ....

la denizz herkes bişey oldu ben iki yıldır bir baltaya sap olamadım yanarım yanarım ona yanarım
)

tebrik ediyorum umarım dahada yükselmezsin
)

la denizz herkes bişey oldu ben iki yıldır bir baltaya sap olamadım yanarım yanarım ona yanarım
)

tebrik ediyorum umarım dahada yükselmezsin
)
Ben de 2 senedir editörlüğe saplandım hoş zaten daha fazla yükselmek istemiyorum yerim iyi benim. Sana onur ödülü vereceğiz.

Ben de 2 senedir editörlüğe saplandım hoş zaten daha fazla yükselmek istemiyorum yerim iyi benim. Sana onur ödülü vereceğiz.

hee 90 yaşına gelince sorarlar nasıl geçti ömrün? ben de derim bana onur şeysi girdi
)) nasılda mutlu olurum kimbilir

Tebrikler Deniz
ictenligin ve samimiyetinin devamini dilerim, iyi ki varsin..

tebrikler
) iyi ki bizimlesin
)
Teşekkürler kardeşim benim.

Tebrikler.
Inşallah nice yıllar forumda olursun samimiyetin ve içtenliğinle foruma pozitif enerji verdiğini düşünüyorum dostum.
Sağol dostum senin içinde aynı düşünceler ben de var.

Tebrikler Nice Senelere ....
Sağol ABAY teşekkür ederim.

Tebrikler, nice yıllara.
Sağol Buğra teşekkürler.

hee 90 yaşına gelince sorarlar nasıl geçti ömrün? ben de derim bana onur şeysi girdi
)) nasılda mutlu olurum kimbilir
Onur şeysi girsin mazallah ya başka şeyler olsaydı.

Tebrikler Deniz
ictenligin ve samimiyetinin devamini dilerim, iyi ki varsin..
Teşekkürler Ömer. Güzel düşüncelerin için de teşekkürler.
Sen de iyi ki varsın senin konuna yazacağım birazdan.

tebrikler deniz umarım beni irrite etmeden devam edersin yoksa sonunu biliyosun

Tebrik ederim Denizz.
İyi ki buralardaymışsın nice güzel ve beraber senelere.