FavoriForumum'da 1 Yıl

="Yakamoz-Asi,Güzel düsüncelerin icin tesekkürler :) akil ve mantik calistirmak iyidir 😉

bende ona istinaden söyledim ..aklını ve mantığını konuşturmuşsun bilmiyorum demek ki sen her işini sağınla hallediyorsun ve beyninin sol lobunu çalıştırıyorsun ee doğal olarak mantık ve dil kullanıyorsun..ama işlerini sol kolunlada yaparsan beyninin sağ lobunu da çalıştırmış olursun böylece sezgi duygu ve hayal gücünde gelişir .. artık anlatabildiğim kadar bir kaç cümlede çalıştığım derslerden artık :D :D :D @Yakamoz-Asi

Tebrikler...Nice senelere:X @Yakamoz-Asi
İyi ki gelmişssin iyi ki aynı dizinin tutkunuyuz :X Tekrar hoş geldin:) Bu arada 1'sene de top 20 ve mod olmak 😱 büyük başari:)

"Üyeliğim aktifleşmedi, profilime giremiyorum." diye açtığın konuyu daha dün gibi hatırlıyorum. :D

Bir senede baya olumlu işler yaptın. Yönetime girdikten sonra daha fazla tanıma imkanımız oldu. Gösterdiğin performansla da bizleri yanıltmadın. Tarihçeni hep geliştirmeyi sürdürürsün umarım. :)

"Üyeliğim aktifleşmedi, profilime giremiyorum." diye açtığın konuyu daha dün gibi hatırlıyorum. :D

Bir senede baya olumlu işler yaptın. Yönetime girdikten sonra daha fazla tanıma imkanımız oldu. Gösterdiğin performansla da bizleri yanıltmadın. Tarihçeni hep geliştirmeyi sürdürürsün umarım. :)

Ilk actigim konuydu. Olayi tam cözememistim o zamanlarda. :D

https://fav10.net/forum/threads/aktivasyon-maili-gelmedi-bildirilerimi-profilimi-göremiyorum.177907/

Eyvallah, tarihceyi gelistirecegiz insallah :)

Vay be foruma baya hızlı girmişsin abi. Sevenin çok gerçekten tebrik ederim. :D 1 yılda çok önemli işler başarmışsın. Hep birlikte nice güzel yıllara inşallah @Yakamoz-Asi. :)