FavoriForumum, Yeni Yıla Yeniliklerle Giriyor!

Bu hafta acaip şeyler oldu moral bozukluğu ,bunalım vs atlattım çok şükür devam yani
bakılmazsa kaldırcam asıl
Geçmiş olsun o zaman, dizini de kaldırma sakın. Forumun entrikalı dizilere de ihtiyacı var. Reytingleri çok mu düşük?

Geçmiş olsun o zaman, dizini de kaldırma sakın. Forumun entrikalı dizilere de ihtiyacı var. Reytingleri çok mu düşük?
Eyw. saol geçti bitti işte

Ne biliyim
reytingi takan yok ki
ben bakılmayınca kaldırıyorum 9 kişi bakıyor şuanda sanırım

Eyw. saol geçti bitti işte

Ne biliyim
reytingi takan yok ki
ben bakılmayınca kaldırıyorum 9 kişi bakıyor şuanda sanırım
Bende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli...

Bende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli...
Konu çok bakalım aslında bazende "burada" yazarak vakit harcadığımızı düşünüyorum normalde okulumuzda ne güzel aktiviteler var senaryo yazma vs
oralarda yazabiliridm bir ara yazdım skeç tarzında oynanmıştı hatta

Yine de işten zevk alıyorsan gerisi çok da önemli sayılmaz. Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler...

ben @cookies ve @pompy için yeni yıla braktım çiğdemle bu tartışma sönmezi cookieside konuk alıcam

ben @Cengo yarışması ve @Çiğdem- programını bekliyorum ama çiğdem davet etmedi beni
aaa aşk olsun cnm senin davet edilmeyi beklemene gerekmi var senide konuk alıcam tabikide😉

Tüm yapımlar birbirinden etkileyici duruyor.

Merakla bekliyorum hepsini.