Senin Kadın Hayatı'na ne oldu peki? Yayından mı kaldırdın, ne yaptın?Eyw .saol
Senin Kadın Hayatı'na ne oldu peki? Yayından mı kaldırdın, ne yaptın?Eyw .saol
Hayır duruyor pazartesi akşamı buradaSenin Kadın Hayatı'na ne oldu peki? Yayından mı kaldırdın, ne yaptın?
Tamam o zaman, bu hafta yayınlanmayınca merak ettim...Hayır duruyor pazartesi akşamı burada
Bu hafta acaip şeyler oldu moral bozukluğu ,bunalım vs atlattım çok şükür devam yaniTamam o zaman, bu hafta yayınlanmayınca merak ettim...
Geçmiş olsun o zaman, dizini de kaldırma sakın. Forumun entrikalı dizilere de ihtiyacı var. Reytingleri çok mu düşük?Bu hafta acaip şeyler oldu moral bozukluğu ,bunalım vs atlattım çok şükür devam yanibakılmazsa kaldırcam asıl
Eyw. saol geçti bitti işteGeçmiş olsun o zaman, dizini de kaldırma sakın. Forumun entrikalı dizilere de ihtiyacı var. Reytingleri çok mu düşük?
Bende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli...Eyw. saol geçti bitti işte
Ne biliyimreytingi takan yok kiben bakılmayınca kaldırıyorum 9 kişi bakıyor şuanda sanırım
Konu çok bakalım aslında bazende "burada" yazarak vakit harcadığımızı düşünüyorum normalde okulumuzda ne güzel aktiviteler var senaryo yazma vsBende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli...
Yine de işten zevk alıyorsan gerisi çok da önemli sayılmaz. Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler...Konu çok bakalım aslında bazende "burada" yazarak vakit harcadığımızı düşünüyorum normalde okulumuzda ne güzel aktiviteler var senaryo yazma vsoralarda yazabiliridm bir ara yazdım skeç tarzında oynanmıştı hatta
iyi gecelerYine de işten zevk alıyorsan gerisi çok da önemli sayılmaz. Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler...
ben @cookies ve @pompy için yeni yıla braktım çiğdemle bu tartışma sönmezi cookieside konuk alıcam@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş
@Çiğdem- cookies diyor kiÇikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda
@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız
Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek
aaa aşk olsun cnm senin davet edilmeyi beklemene gerekmi var senide konuk alıcam tabikide😉
Burada yeni yıldan itibaren yayına girecek olan yapımları yazdık. Olmadı, yılbaşında yayınlanacak yapımlar için de ayrı bir konu açarım...FF ÜYELERİ BİR ARADA Yılbaşı özel bölümü ile 31 Aralık Çarşamba!@aserat54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?