FavoriForumum, Yeni Yıla Yeniliklerle Giriyor!

Kaçak Üyeler'i bir hafta yayınlamadık diye hemen unuttunuz mu.

@batuhankaralar, dizinin başlama tarihini de yazıya ekledim. Yarın başlıyor, değil mi?

O zaman işsiz işsiz gezersin ortalıkta. Senin gibi tripçi oyuncuyu kim alır dizisine?
Aslında bu gece açmayı düşünüyordum da yetişmedi, yarın başlayacak. Reyting sistemi geri dönse fena olmaz aslında, malum yapım sayısı da çoğaldı biraz hareket gelir

@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş

@Çiğdem- cookies diyor ki
Çikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda

@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız

Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek

Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.

ben @Cengo yarışması ve @Çiğdem- programını bekliyorum ama çiğdem davet etmedi beni
Benimkini beklemiyor musun?

Orayı atlamışım, sorry.
Önemli değil, yeni bölümü de bekliyoruz şimdiden. @sokak sanati'nın başına kötü şeyler gelsin mümkünse...

Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.
Bulabilirsen et...

Format biraz farklı olsun diye uğraşıyorum, umarım sen de beğenirsin...
tam demek istediğimi anlamdın sen D: sen üye olmadan önce bende forumca programını yapmıştım o zman pek fazla rakip yoktu bu kadar şimdi program sezon finali yaptı o yüzden rakibiz demek istemiştim

@gözlemci, senin dizin de ForumdAkiler de konuya eklendi...

tam demek istediğimi anlamdın sen D: sen üye olmadan önce bende forumca programını yapmıştım o zman pek fazla rakip yoktu bu kadar şimdi program sezon finali yaptı o yüzden rakibiz demek istemiştim
Tamam, şimdi anladım. Herkes için hayırlısı olsun...