Bir tek bende, bir de @cookies'in dizisinde varsın. O banlı zaten, yeni bölümler yok. Yani hep benim sırtımadan geçiniyorsun, şükret bana...
Senlede yolalrı ayıracak gibiyiz.
Bir tek bende, bir de @cookies'in dizisinde varsın. O banlı zaten, yeni bölümler yok. Yani hep benim sırtımadan geçiniyorsun, şükret bana...
O zaman işsiz işsiz gezersin ortalıkta. Senin gibi tripçi oyuncuyu kim alır dizisine?Senlede yolalrı ayıracak gibiyiz.
Yazıya ekledim daha sonra, görmedin mi?Kaçak Üyeler'i bir hafta yayınlamadık diye hemen unuttunuz mu.
Cümleten teşekkürler...Cümleten Hayırlı olsun
@batuhankaralar, dizinin başlama tarihini de yazıya ekledim. Yarın başlıyor, değil mi?
O zaman işsiz işsiz gezersin ortalıkta. Senin gibi tripçi oyuncuyu kim alır dizisine?
Aslında bu gece açmayı düşünüyordum da yetişmedi, yarın başlayacak. Reyting sistemi geri dönse fena olmaz aslında, malum yapım sayısı da çoğaldı biraz hareket gelir@batuhankaralar, dizinin başlama tarihini de yazıya ekledim. Yarın başlıyor, değil mi?
O zaman işsiz işsiz gezersin ortalıkta. Senin gibi tripçi oyuncuyu kim alır dizisine?
Yazıya ekledim daha sonra, görmedin mi?
Cümleten teşekkürler...
@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş
@Çiğdem- cookies diyor kiÇikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda
@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız
Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek
Benimkini beklemiyor musun?
Önemli değil, yeni bölümü de bekliyoruz şimdiden. @sokak sanati'nın başına kötü şeyler gelsin mümkünse...Orayı atlamışım, sorry.
Bulabilirsen et...Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.
Benimkini beklemiyor musun?
Önemli değil, yeni bölümü de bekliyoruz şimdiden. @sokak sanati'nın başına kötü şeyler gelsin mümkünse...
Bulabilirsen et...
Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.
Valla benimkileride şikayet etde bende bitiriyim
aserat seninkini bekliyorum çünkü biz rakibizBenimkini beklemiyor musun?
Önemli değil, yeni bölümü de bekliyoruz şimdiden. @sokak sanati'nın başına kötü şeyler gelsin mümkünse...
Bulabilirsen et...
Format biraz farklı olsun diye uğraşıyorum, umarım sen de beğenirsin...aserat seninkini bekliyorum çünkü biz rakibiz
tam demek istediğimi anlamdın sen D: sen üye olmadan önce bende forumca programını yapmıştım o zman pek fazla rakip yoktu bu kadar şimdi program sezon finali yaptı o yüzden rakibiz demek istemiştimFormat biraz farklı olsun diye uğraşıyorum, umarım sen de beğenirsin...
Tamam, şimdi anladım. Herkes için hayırlısı olsun...tam demek istediğimi anlamdın sen D: sen üye olmadan önce bende forumca programını yapmıştım o zman pek fazla rakip yoktu bu kadar şimdi program sezon finali yaptı o yüzden rakibiz demek istemiştim
Eyw .saol@gözlemci, senin dizin de ForumdAkiler de konuya eklendi...
Tamam, şimdi anladım. Herkes için hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?