Konularımı mı sayıyorsun.Dün ben kalkana kadar 7 konu açmıştın Allah'tan kork.
Konularımı mı sayıyorsun.Dün ben kalkana kadar 7 konu açmıştın Allah'tan kork.
Konulara bakıyorum tabi,sonra konu üzerine konu açıyorum siliyorlar.Konularımı mı sayıyorsun.Ben işe gideceğim için erken kalkmışımdır başka açıklaması olamaz.
Yok yok boyumun ölçüsünü alıyorsun güzel şekilde.Konulara bakıyorum tabi,sonra konu üzerine konu açıyorum siliyorlar.
Ayrıca ben takılıyorum sana, sen tecrübelisin ben seninle bol ölçüşemem.
Bildirimin gelmemiş. Bu bi mesaj olmalı
Ne zamanlardı be.. güzel günlerdi.Bildirimin gelmemiş. Bu bi mesaj olmalı
Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)Ne zamanlardı be.. güzel günlerdi.
benim bildirim gelmiş miydi sana ?Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)
denk gelmemişsindir@XanTier,@yatutarsa ben sizi editörlük yaptığınız zamanları bilmiyorum.😱 Aşağı yukarıda foruma aynı zamanlarda üye olmuşuz.
Ben özlüyorum. Gerci insan eskiyi hep özlermiş de, neyse..Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)
Bizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.@Forumdash'tan aldığım gazla bende olacağım gibi,bakalım hakkımızda hayırlısı.
Aypsın Ömer,senin desteklediğini söyledim zaten Forumdash'a.Bizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.
Aynen söyledi kimleri destekdiğiniBizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.
Sen yap başvuruyu. 10 konu sorunun yok zaten, maşallah 60-70-80 açıyorsun hafta da.Aypsın Ömer,senin desteklediğini söyledim zaten Forumdash'a.
Geri dönüşü yok,başvurdum bile.Sen yap başvuruyu. 10 konu sorunun yok zaten, maşallah 60-70-80 açıyorsun hafta da.
Karar mekanizması sadece OzaN.Geri dönüşü yok,başvurdum bile.
Desteklediğine göre oy verirsin artık.
Bırak şimdi hem aday ol diyip hem de gerimi çekilicen.Karar mekanizması sadece OzaN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?