FavoriForumum Temmuz 2014 Editör Alımları Başladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bildiğiniz gibi forumda uzun süredir editör ve yönetici kadrolarında herhangi bir değişim olmuyordu. Forumun ihtiyaçları doğrultusunda 1 Temmuz itibariyle yönetici ve editör kadrolarında bir takım değişimler yaşanacak. Bu değişimin ilk ayağı olarak da editör alımları yeniden başlıyor.

Editör nedir ne iş yapar?

Editör kadrosu, yönetim kadrosunun bir alt grubudur. Kendilerine özel rütbeleri, kendilerine özel bölümleri vardır. Yöneticilere çeşitli konularda yardımcı olurlar, forumdaki pek çok yenilik önce yöneticilere daha sonra editörlere danışılır. Ayrıca her editör bir yönetici adayıdır.

Editörlerden beklenen ise düzenli ve sık olarak orijinal, kaliteli konular açarak ilgilendikleri bölümlerin güncel kalmasını sağlamaktır.

Başvuran kişilerde aranan ön şartlar:

- Favori üye olmak
- Çok sık ceza almamak
- Kaliteli konular açmak

Başvurmak için aşağıdakileri cevaplayarak bana özel mesaj şeklinde göndermeniz yeterlidir:

- Editör olursan daha çok hangi bölümlerde çalışacaksın?
- Editör olmayı istemenin sebebi nedir?
- Düzenli olarak kaliteli konu açacağına nasıl güvenebiliriz?

Kaç kişinin alınacağı belli değil, belki de hiç kimse alınmaz. Bu durum tamamen başvuruların sayısı ve niteliğine bağlı.

Başvurularınızı bekliyoruz. :)

Başvuracak arkadaşlara başarılar. :) Var 1-2 favorim inşallah başvururlar. :D

Herkese başarılar dilerim öncelikle.

Şunu belirtmek istiyorum eğer içinizde en ufak bir istek varsa editörlük için ve forumda düzenli olarak konu açıyorsanız, başvuru yapın. :)

Bende o zamanlarda yapmayacaktım, daha yeniyim diye beklemek istedim lakin bazı değerli arkadaşlar yapmamı istedi ve bu günlere geldik. :)

Hadi bakalım, bol şanslar. :D

Şunu belirtmek istiyorum eğer içinizde en ufak bir istek varsa editörlük için ve forumda düzenli olarak konu açıyorsanız, başvuru yapın. :)

Bende o zamanlarda yapmayacaktım, daha yeniyim diye beklemek istedim lakin bazı değerli arkadaşlar yapmamı istedi ve bu günlere geldik. :)

Ah şımartıyorsun bizleri kuzum :A

Aynen. :D Ben de yeniyim diye yapmayacaktım. Çekindim acaba becerebilir miyim diye ama @denizz19 saolsun beni yüreklendirdi ve bugünlere geldik. :D

Öncelikli olarak başvuracak kişilere Editörlük konusunda başarılar dilerim.

Şu konuları da kendinize bir sorgulayın;
  • Editör olursam rahat davranabilir miyim?
  • Düzenli olarak konu açabilir miyim?
  • Foruma üyeyken ne kadar katkı sağladım, şimdi ne kadar sağlarım?
Editör olmak demek, vaktinizi üye olduğunuzdan daha fazla ayırmak demek. Düzenli olmak demek. Vaktinizi forumda düzenli bir şekilde ayıranlara sözüm yok tabi ki, işte onlar bu rütbe için biçilmiş kaftan.

Başvurduğu ve seçildiği takride iyi işler yapabileceği ve o iyi işler dahilinde iyi konumlara geleceğini düşündüğüm isimler var. O düşündüğüm isimlerin başvurması ve seçilmesi, forumu için daha da yararlı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden başvuran arkadaşlara seçilmesi yolunda başarılar diliyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd