Favoriforumum Spor Servisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,464
Puanı
1,060
Arkadaşlar sporda hergün binlerce haber çıkıyor ve bunların hepsini tek tek konu olarak açmak zor. Bu yüzden burada konuları ayrıntısız ama bilgilendirici bir şekilde paylaşalım.

örnek: Laboral, Fenerbahçe Ülker'e Heurtel-Hickman takasını önerdi. F.Bahçe teklife sıcak bakıyor (NTVSPOR)

Futbol,basketbol ve voleybol branşlarının güncel haberlerini hergün bu konuda görebilirsiniz.

Fenerbahçenin yıldız futbolcusu Caner Erkin basında yer alan haberlere "Ben hiç bir zaman formama ihanet etmedim, etmem de.Tek düşüncem önümüzdeki Beşiktaş derbisini kazanmak ve 4.yıldız hedefine ulaşmak" diyerek cevap verdi.

Cizrespor Başkanı Salih Sevinç: "Derbide çıkan olayların %5'i Cizre'de yaşanmamıştır ama medyada kötü yazılar yazıldı."

yorumum: Hangi derbide milli marş ıslıklandı Salih Sevinç?

Didier Drogba Galatasaray aleyhine sözler sarfettiği iddia edilen röportajı yalanladı.

Galatasaray, Melo'nun ligde forma giymediği son 7 maçta galip gelemedi.

Önceki akşam Florya'da takımla birlikte yenen yemekte rakı isteyen Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, tesislerde olmadığını öğrendi.

Bunun üzerine rakı getirttiren Yarsuvat. Kadehini kaldırdı ve "Bundan sonra serbest." dedi.

Futbolcular sarhoş sarhoş mu antreman yapsın başkan? :D

Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard ayrılık sinyali verdi. Futbolsever olarak Liverpool kulübünü vefaya çağırıyoruz.

Sezon sonu kontratım bitiyor ve şu ana kadar Liverpool'dan sözleşmemi uzatmak için her hangi bir teklif gelmedi. Ben futbolu daha bırakmayı düşünmüyorum, sezon sonuna kadar buradayım ve takımın başarısı için mücadeleye devam edeceğim ama sözleşme yenileme teklifi gelmezse Liverpool'dan ayrılıp önüme bakacağım"

Galatasaray'da her an Sneijder krizi çıkabilir. Sneijder Kasımpaşa maçında ilk 11'de neden olmadığını bilmediğini menejeri aracılığıyla bildirdi. Ayrıca hafta içi futbolcu eşleriyle yenilen yemeğe Sneijder'in eşi yenge lakaplı Yolanthe Cabau davet edilmedi.

Sneijder'den çarpıcı açıklamalar.

Wesley Sneijder: "Hakkım olan parayı istediğim için beni yedek bıraktırdılar. Benden kurtulmak istiyorlarsa gereken tüm anlayışı gösteririm"

Wesley Sneijder: "Ben Galatasaray'ı çok seviyorum ama sanki böyle davranarak beni bu takımdan ayırmak istiyorlar."

Wesley Sneijder: "Prandelli, benimle konuşmaktan kaçındı, cevap bile veremedi. Herkesin herkese saygısı olması lazım."

Sneijder: "Saha içinde ve dışında Melo ile herhangi bir sorunum yok. Ancak kimin bu takım için daha faydalı olduğuna iyi bakmak lazım"

Wesley Sneijder: "Kaptanlığımı Melo engelledi. Çünkü benim ondan daha popüler olmamı istemiyordu."

Sneijder açıklamaları yalandır belki beklemek lazım. :)

Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard ayrılık sinyali verdi. Futbolsever olarak Liverpool kulübünü vefaya çağırıyoruz.

Sezon sonu kontratım bitiyor ve şu ana kadar Liverpool'dan sözleşmemi uzatmak için her hangi bir teklif gelmedi. Ben futbolu daha bırakmayı düşünmüyorum, sezon sonuna kadar buradayım ve takımın başarısı için mücadeleye devam edeceğim ama sözleşme yenileme teklifi gelmezse Liverpool'dan ayrılıp önüme bakacağım"
İlginç. Alex benzeri bir durum söz konusu olacak herhalde. Gerrard'ın performansında düşüş mü var acaba son yıllarda. (b)

Sneijder açıklamaları yalandır belki beklemek lazım. :)

İlginç. Alex benzeri bir durum söz konusu olacak herhalde. Gerrard'ın performansında düşüş mü var acaba son yıllarda. (b)
Liverpool'u takip etmiyorum ama 9 yaşından beri bu formayı giyen bir insana 2 yıllık sözleşme pek çok değil yedekte tut en azından. :(

Bu İngilizler hep böyle Chelsea Lampardla sözleşme yenilemedi Mourinho en yakın arkadaşlarından Drogba'yı geri çağırdı. Sonra Lampard City'e gitti işte. :D

Liverpool'u takip etmiyorum ama 9 yaşından beri bu formayı giyen bir insana 2 yıllık sözleşme pek çok değil yedekte tut en azından. :(

Bu İngilizler hep böyle Chelsea Lampardla sözleşme yenilemedi Mourinho en yakın arkadaşlarından Drogba'yı geri çağırdı. Sonra Lampard City'e gitti işte. :D
Her yerde öyle aslında Real Madrid'de de Raul gitti. :)

Ahmet Çakar: UEFA'dan Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili çok kötü bir haber aldım.

Şahsen Ahmet Çakar'ı ciddiye almam fotomaç=Ahmet Çakar

İsviçre 4. liginde hakemin suratına önce top atıp ardından su sıkan Ricardo Ferreira'ya 50 yıl futboldan men cezası verildi.

İstanbul Başakşehir, bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini Gençlerbirliği'nden aldı. Spor Toto Süper Lig'de namağlup takım kalmadı.

İlhan Cavcav: "Aziz Yıldırım'ın Türk futbolundan eli çektirilmeli ve Fenerbahçe'den üyeliği düşmeli"

Lucescu: "Buradaki zorlu koşullara rağmen Shakhtar'ı bırakamam. Kontratımı sonuna kadar devam ettirmek zorundayım "

Galatasaray SK: Oyuncumuz Sneijder, herhangi bir medya kuruluşuna demeç vermemiştir.Haberler gerçeği yansıtmamaktad

Bayanlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin'i 3-0 mağlup etti.

İlhan Cavcav: "Aziz Yıldırım hem yaptığı hareketlerle, konuşmalarıyla kulüplerimizi yaralıyor hem Türk futboluna büyük yara veriyor"

İlhan Cavcav: Şike için hazırlanan kamu spotunu görmedim ama adı şike ile geçen bir kulübün sporcularının kullanılması yanlış olmuş"

STSL'nin 8.haftasında Gençlerbirliği Başakşehir'i 90 + 3'te Tomic'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Gençler 9 puana yükselirken Başakşehir 11 puanda kaldı.

STSL'nin 8.haftasında Bursaspor Sivasspor'u 3-0 yendi. Timsahlar'ın golü 57.dakikada Josue, 59.dakikada Volkan Şen ve 70.dakikada Fernandao'dan geldi. Bu sonuçlar Bursa 13 puanla maç fazlasıyla 3.sıraya yükselirken, Sivas 5 puanla 17.sırada kaldı.

Sivasspor'a üzülüyorum iyi atak futbolu oynuyorlar ama ne olduysa şanssız sonuçlarla 17.sırada çakılı kaldılar.

Ahmet Çakar: UEFA'dan Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili çok kötü bir haber aldım.

Şahsen Ahmet Çakar'ı ciddiye almam fotomaç=Ahmet Çakar
bence ciddiye almak lazım adamın söylediği çoğu şey çıkıyor İnşallah doğru değildir tabi

Galatasaray'ın salı günkü rakibi B.Dortmund, Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

10.hafta sonunda 8 puanı olan B.Dortmund, 16.sıraya geriledi.

Barcelona 57 maç sonrası İLK DEFA EVİNDE GOL ATAMADI ! hem de 19 gol girişimi,4 direkten dönen top varmış Celta Vigo sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Barcelona 2009dan sonra La Liga'da ilk defa 2 maç üst üste yenildi ve liderlikten oldu.

Akhisar Belediye Galatasaray'da kadro dışı kalan Eboue ile görüşüyor. Bazı haber sitelerine göre iki taraf anlaşmış.

Galatasaray'ın İtalyan hocası Prandelli Kasımpaşa maçında oynanan 4-4-2 sisteminden hoşnut kaldı. İtalyan hoca önümüzdeki maçlara bu sistemle çıkmayı düşünüyor. Bu sistemin şahsımca faydalı olabileceğini düşünmekle beraber Sneijder sorunu diyorum. Çünkü 4-4-2 sisteminde Sneijder sol açık oynamak zorunda ve Sneijder sol açık oynamak istemediğini defalarca söylemişti.

Derbi Günü 15:30 | Manchester City - Manchester United / Ligtv 3 19:00 | Beşiktaş - Fenerbahçe / Ligtv

Alex De Souza, Coritiba'nın Corinthians deplasmanında 2-2 berabere kaldığı maçta bir gol bir asistle oynadı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun ardından Engin Baytar da A Takıma dönecek

Karadeniz Gazetesi: "Bana bir masal anlat Vahid, içinde istifa olsun" Taka Gazetesi: "Arkanı dön ve git. Artık kimse Vahid'i istemiyor"