Şimdi düzelmesi gerek.
Evet Oldu Harika Olmuş. Hayırlı OlsunYukarıdaki "Anasayfa" linkine tıklayarak ulaşabilirsin.
Yukarıdaki "Anasayfa" linkine tıklayarak ulaşabilirsin.
Misafirler foruma ilk geldiklerinde portal mı çıkıyor ?
Bir şey daha diyeceğim ama çok mu karışmış olacağım?
Mesela yine aynı yerde başlıklar çok uzun oluyor.Ve tam olarak görünmüyor Ama yüklem belli oluyor benim için sorun yok
Hangi Futbolcumuz A Milli Takım Kadrosundan
Misafirler foruma ilk geldiklerinde portal mı çıkıyor ?
Köşe Yazıları bölümü nerede? Bulamadım
Tek satıra sığdırmamız gerekiyor haberleri alta sarkınca kötü duruyor. Mecbure böyle oluyor. Belki ... koyabiliriz uzun haberler için sonuna.
Evet tabii ki.
Henüz yok, çok yakında.
Televizyon Haberleri köşe yazarı, Spor Haberleri köşe yazarı ve Güncel Haberler için köşe yazarları alınabilir.
O zaman da çoğu zaman başlıkları istediğimiz şekilde açamayız sıkıntı olur.Güzel o zaman OzaN konu açarken başlık sınırını portala göre ayarlasan öyle büyük başlıklı konular açılmaz Böyle bi şey mümkün mü ?
Yavaşlamalara çözüm için iki seçenek var birincisi özelliklerden kısmak ki bu çok büyük ziyaretçi kaybına sebep olur o yüzden göze alamayız. Diğeri ise özel sunucuya geçmek onların da ücretleri çok fahiş olduğundan geçemiyoruz. Başka bir alternatif çözüm de yok gibi gözüküyor işin uzmanlarına gösterip optimize ettirdim siteyi fakat işe yaramadı...hayırlı olsn
bir de yavaşlamalara çözüm bulsak tam olacak
Azmış seçenekler Magazini de ekleyin Müzik Haberleri köşe yazarı da olabilir.Albümleri filan eleştiririz
https://fav10.net/forum.php?styleid=63 adresinden yeni temaya girebilirsin.Hayırlı olsun az önce giriş yapmadan yeni tema vardı giriş yaptım eski tema gözüküyo ?
Hemen her konuda olabilir yazılar.Azmış seçenekler Magazini de ekleyin Müzik Haberleri köşe yazarı da olabilir.Albümleri filan eleştiririz