FavoriForumum.Net Yenilendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2007'den beri internet dünyasında çeşitli alanlarda hizmet gösteren FavoriForumum, yenilenen yüzüyle takipçilerinin karşısına çıkıyor.

Bu doğrultuda ilk olarak sitenin teması yenilendi ve daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz bu tema artık sitemizin ana teması olarak kullanılacak. Bunun yanı sıra eski temadan vazgeçemeyenler için eski temayı kullanmaya devam etme imkanı da olacak.

Yeni temanın yanı sıra gelen bir diğer yenilik ise artık sitenin anasayfasının bir haber portalına dönüştürülmüş olması. Bu portal aracılığıyla forumda öne çıkan haberleri, yenilikleri ve bölümlerdeki son konuları kolayca takip edebileceksiniz. Bunun yanı sıra alıştığımız forum anasayfası da kullanılmaya devam edilecek.

Anasayfa pek çok yeniliği de beraberinde getirecek. Bunların başlıcalarından biri de köşe yazarlığı bölümü. Çok yakında anasayfanın sağ köşesi köşe yazılarına ayrılacak. Burada forum üyelerinin kendi yazdığı yazılara yer verilecek. Bunun için de çok yakında duyurular yapılacak.

Bu yeniliklerin yanı sıra artık forumun sosyal medya sayfaları da daha aktif bir hal alacak. facebook.com/favoriforumum ve twitter.com/favoriforumum adreslerinden sitemizdeki gelişmeleri takip edebileceksiniz.

Yenilikler bunlarla da sınırlı kalmayacak ve pekçok yenilik gelmeye devam edecek. Özellikle portal sayfası henüz test aşamasında ve çeşitli hatalar, eksikler barındırabilir. Sizlerden beklentimiz eksikleri ve hataları bizlere bildirmeniz. Ayrıca forumda ve portalda görmek istediğiniz yenilikleri bizlere bildirebilirsiniz.

Yorum, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

İlk başta şaşırdım biraz. Yenisine alışmak zor olacak ama alışacağız mecbur :)
Yeni logo daha güzel olmuş.Sloganda hoş olmuş.Haber portalı çok çok güzel olmuş.
Yani kısaca ellerine sağlık. :)

Güzel yenilikler köşe yazarı olurum :D

- - - Ekleme - - -

Yenı temayı gördüm çok iyi

Yanlış yere geldim sandım ilkte. :D

Misafirlere daha çekici olur bence güzel olmuş ellerine sağlık. :)

Hayırlı Olsun. Ama ilk geldiğimde çıkan sayfaya bir daha dönemiyorum :(

Yorumlar için teşekkürler genel olarak beğenildiğine sevindim.

berkann'ın bulduğu hata düzeltildi. :)

- - - Ekleme - - -

Yorumlar için teşekkürler genel olarak beğenildiğine sevindim.

berkann'ın bulduğu hata düzeltildi. :)