Favoriforumum.Net Dünyada İlk 100.000'de ! Türkiye'de İlk 1500'de !

Yeni üyeler Alexa Toolbar yüklemediklerinden ek etki etmiyorlar sıralamaya şimdilik

Neyse yeni üyeler gelmeye devam etsin forum hep böyle aktif olsun da düşmeye razıyım

Yeni üyeler Alexa Toolbar yüklemediklerinden ek etki etmiyorlar sıralamaya şimdilik

Neyse yeni üyeler gelmeye devam etsin forum hep böyle aktif olsun da düşmeye razıyım

Ne yani şimdi. Dünya sıralamasında ilk 100.000'da olmayıp, Türkiye sıralamasında ilk 50.000'de olmasak site aktif olsa daha mı iyi ?

Dedigim gibi yönetim toplantisinda etkinlikler yapabiliriz fakat yönetim toplantisi olmuyor bir türlü.. Bu hafta sonu herkes uygun mu acaba ?

Yönetim toplantısı 15 tatile kalsın bence. Bu haftadan itibaren yani 2 Ocak'da bizim sınavlar başlayacak

Ne yani şimdi. Dünya sıralamasında ilk 100.000'da olmayıp, Türkiye sıralamasında ilk 50.000'de olmasak site aktif olsa daha mı iyi ?

Dünya sıralamasında 10000. olup sitede günlük 15-20 mesaj yazılmasındansa dünya sıralamasında 200.000. olup 1000 mesaj yazılmasını tercih ederim

Dedigim gibi yönetim toplantisinda etkinlikler yapabiliriz fakat yönetim toplantisi olmuyor bir türlü.. Bu hafta sonu herkes uygun mu acaba ?

Ben önümüzdeki 2 hafta boyunca uygun değilim

ya zaten 15 tatilde toplantı yaparız ve pokemon ve ofm turnuvalarına dönüş yaparız
yaza da bi survivor patlattık mı tamamdır

Dünya sıralamasında 10000. olup sitede günlük 15-20 mesaj yazılmasındansa dünya sıralamasında 200.000. olup 1000 mesaj yazılmasını tercih ederim

Ben önümüzdeki 2 hafta boyunca uygun değilim

Ben zaten şaka yapmıştım

Dediğim gibi 15 tatilde yapalım daha iyi olur. Herkes tatilde olur

admin yükledim
bu tam olarak ne onu bilmiyom bi açıklasana

admin yükledim
bu tam olarak ne onu bilmiyom bi açıklasana

İnternetteki sitelerin sıralamalarını gösteren bir sayaç. Google.com 1. Facebook.com 2.sırada mesela
Girdiğin tüm sitelerin sıralamasını görürsün bu araçla ve girdiğin sitelerin sıralamada yükselmesine katkıda bulunursun reyting cihazı gibi